Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Sylwia Wysocka - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

To my (1999) (Matka Agaty)

Rozmowy kontrolowane (1991) (Lucynka)

Cynga (1991) (Tereska)

Cyrk odjeżdża (1987) (Wiesia Winczewska)

Chopin - Pragnienie miłości (2002) (hrabina D'Agoult)

Anioł w szafie (1987) (asystentka Jana)

Ojciec Mateusz () (Radoszowa)

Gorzka miłość (1989) (Hanna Powiłańska)

Lawstorant (2004) (Alicja)

Plebania () (Barbara Wojciechowska)

Skarb sekretarza (2000) (sędzina w Nowym Mieście prowadząca sprawę Magdy Król)

Balanga (1993) (dziennikarka)

Domena władzy (1991) (Sekretarka)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw