Trwa ładowanie...
d1tmsa1
d1tmsa1

Tadeusz Fijewski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Pokolenie (1954) (ojciec Jasia)

Złoto (1961) (Edzio puzonista)

Pętla (1957) (Władek)

Inspekcja Pana Anatola (1959) (Anatol Ryszard Kowalski)

Lenin w Polsce (1965) (sekretarz więzienia)

Mocny człowiek (1929) (boy w Hotelu Europejskim)

Zew morza (1927)

Paweł i Gaweł (1938) (Stefek)

Dom bez okien (1962) (Jankowski)

Kazimierz Wielki (1975) (biskup Nanker)

Nikodem Dyzma (1956) (inspektor policji Jarec)

Katarynka (1967) (Pan Tomasz)

Lalka (1968) (Ignacy Rzecki)

Ojciec (1967)

Zdjęcie
Podziel się
d1tmsa1
d1tmsa1
d1tmsa1