Trwa ładowanie...
dh1ftvb

Tadeusz Fijewski

Najnowsze informacje
4.5
(268 głosów)
Oceń:
dh1ftvb
Filmografia:

Pokolenie (1954) (ojciec Jasia)

Złoto (1961) (Edzio puzonista)

Pętla (1957) (Władek)

Inspekcja Pana Anatola (1959) (Anatol Ryszard Kowalski)

Lenin w Polsce (1965) (sekretarz więzienia)

Mocny człowiek (1929) (boy w Hotelu Europejskim)

Zew morza (1927)

Paweł i Gaweł (1938) (Stefek)

Dom bez okien (1962) (Jankowski)

Kazimierz Wielki (1975) (biskup Nanker)

Nikodem Dyzma (1956) (inspektor policji Jarec)

Katarynka (1967) (Pan Tomasz)

Lalka (1968) (Ignacy Rzecki)

Ojciec (1967)

Zdjęcie
dh1ftvb
dh1ftvb
dh1ftvb
dh1ftvb