Trwa ładowanie...
df0tv6n

Tadeusz Fijewski

Najnowsze informacje
4.5
(268 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Pokolenie (1954) (ojciec Jasia)

Złoto (1961) (Edzio puzonista)

Pętla (1957) (Władek)

Inspekcja Pana Anatola (1959) (Anatol Ryszard Kowalski)

Lenin w Polsce (1965) (sekretarz więzienia)

Mocny człowiek (1929) (boy w Hotelu Europejskim)

Zew morza (1927)

Paweł i Gaweł (1938) (Stefek)

Dom bez okien (1962) (Jankowski)

Kazimierz Wielki (1975) (biskup Nanker)

Nikodem Dyzma (1956) (inspektor policji Jarec)

Katarynka (1967) (Pan Tomasz)

Lalka (1968) (Ignacy Rzecki)

Ojciec (1967)

df0tv6n

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
df0tv6n
df0tv6n
df0tv6n