Trwa ładowanie...
d4i7sk8

Tadeusz Fijewski

Najnowsze informacje
4.5
(268 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Pokolenie (1954) (ojciec Jasia)

Złoto (1961) (Edzio puzonista)

Pętla (1957) (Władek)

Inspekcja Pana Anatola (1959) (Anatol Ryszard Kowalski)

Lenin w Polsce (1965) (sekretarz więzienia)

Mocny człowiek (1929) (boy w Hotelu Europejskim)

Zew morza (1927)

Paweł i Gaweł (1938) (Stefek)

Dom bez okien (1962) (Jankowski)

Kazimierz Wielki (1975) (biskup Nanker)

Nikodem Dyzma (1956) (inspektor policji Jarec)

Katarynka (1967) (Pan Tomasz)

Lalka (1968) (Ignacy Rzecki)

Ojciec (1967)

d4i7sk8

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4i7sk8
d4i7sk8
d4i7sk8