Trwa ładowanie...
d3x9sjt

Tadeusz Szymków

Najnowsze informacje
4.3
(89 głosów)
Oceń:
d3x9sjt
Miejsce urodzenia:

Namysłów

Filmografia:

Demony wojny według Goi (1998)

Dotknięci (1988) (Szymek, pacjent szpitala psychiatrycznego)

Przedwiośnie (2001) (Robotnik na zebraniu komunistów)

Seszele (1990) (Dudzio)

Marco P. i złodzieje rowerów (2005) (Tadeusz Szymków)

Czwarta władza ()

Teraz i zawsze (2008) (Ojciec duchowny)

Zamiana (2009) (major Jędruś)

Żabi skok (1994) (Mirosław Baka)

Ja Wam pokażę! (serial) () (Kochasz)

Nie panikuj (2007) (komendant)

Trzy dni bez wyroku (1991) (Tyka)

Pograbek (1992) (Heniek Materka)

Przedwiośnie (serial) () (Robotnik na zebraniu komunistów)

Lekarz drzew (2005) (Szymon)

Urodziny Kaja (1990) (Brat Magdaleny)

Ostatni prom (1989) (Santana)

Balanga (1993) (mąż siostry)

Psy (1992) (Jerzyk, oficer SB)

Kroll (1991)

d3x9sjt
d3x9sjt
d3x9sjt
d3x9sjt