ycipk-2a70p5
ycipk-2a70p5

Tadeusz Szymków - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Namysłów

Filmografia:

Demony wojny według Goi (1998)

Dotknięci (1988) (Szymek, pacjent szpitala psychiatrycznego)

Przedwiośnie (2001) (Robotnik na zebraniu komunistów)

Seszele (1990) (Dudzio)

Marco P. i złodzieje rowerów (2005) (Tadeusz Szymków)

Czwarta władza ()

Teraz i zawsze (2008) (Ojciec duchowny)

Zamiana (2009) (major Jędruś)

Żabi skok (1994) (Mirosław Baka)

Ja Wam pokażę! (serial) () (Kochasz)

Nie panikuj (2007) (komendant)

Trzy dni bez wyroku (1991) (Tyka)

Pograbek (1992) (Heniek Materka)

Przedwiośnie (serial) () (Robotnik na zebraniu komunistów)

Lekarz drzew (2005) (Szymon)

Urodziny Kaja (1990) (Brat Magdaleny)

Ostatni prom (1989) (Santana)

Balanga (1993) (mąż siostry)

Psy (1992) (Jerzyk, oficer SB)

Kroll (1991)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2a70p5
ycipk-2a70p5
ycipk-2a70p5