Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Tadeusz Szymków - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

30.03.1958

Miejsce urodzenia

Namysłów

Data śmierci

10.01.2009

Filmografia

Demony wojny według Goi (1998)

Dotknięci (1988) (Szymek, pacjent szpitala psychiatrycznego)

Przedwiośnie (2001) (Robotnik na zebraniu komunistów)

Seszele (1990) (Dudzio)

Marco P. i złodzieje rowerów (2005) (Tadeusz Szymków)

Czwarta władza ()

Teraz i zawsze (2008) (Ojciec duchowny)

Zamiana (2009) (major Jędruś)

Żabi skok (1994) (Mirosław Baka)

Ja Wam pokażę! (serial) () (Kochasz)

Nie panikuj (2007) (komendant)

Trzy dni bez wyroku (1991) (Tyka)

Pograbek (1992) (Heniek Materka)

Przedwiośnie (serial) () (Robotnik na zebraniu komunistów)

Lekarz drzew (2005) (Szymon)

Urodziny Kaja (1990) (Brat Magdaleny)

Ostatni prom (1989) (Santana)

Balanga (1993) (mąż siostry)

Psy (1992) (Jerzyk, oficer SB)

Kroll (1991)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw