ycipk-j50uym
ycipk-j50uym

Tomasz Bednarek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

29.12.1969

Miejsce urodzenia

Pleszew

Filmografia

Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo 3D (1999)

Amok (1998) (1998) (makler)

Gwiezdne wojny: Atak klonów 3D (2002) (Anakin)

ParaNorman (2012)

Łowcy skór (2003) (Marek)

Nowe szaty króla (2000)

Żony ze Stepford (2004)

Zakochany kundel II: Przygody Chapsa (2001) (Francois)

Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster () (Milioner)

Scooby-Doo ()

Madagwiazdka (2009) (Mort)

Shrek ma wielkie oczy (2010) (Ciastek)

Superświnka () (Radford Tammack)

Pixie, Dixie i Pan Jinks () (Dixie)

Aparatka () (Alex)

Pingwiny z Madagaskaru (2014) (Mort)

Maska (serial) () (Pit / Ace Ventura)

Timon i Pumba () (Dzięcioł / Martin / Jim / Potwór Barto Romeo / Opos / Nietoperz Emon / Bossman Szpon / Bahooka / Świerszcz / Zebra / Gazela)

Tabaluga - Wielkie przygody małego smoka () (Tabaluga)

Kung Fu Panda: Sekrety Potężnej Piątki (2008) (Mistrz Żuraw)

Święta, święta i Po (2010) (Mistrz Żuraw)

Listonosz Pat i wielki świat (2013) (Kuba Powiatowy)

Asterix podbija Amerykę (1994)

Księżniczka Tenko () ((polski dubbing))

Alvin i wiewiórki 3 3D (2012) (Ian)

Madagaskar 3 (2012) (Mort)

Smerfy () (Poeta)

Król Maciuś 1 (2008) (2008) (Felek)

Kung Fu Panda (2008) (Crane)

Shrek Trzeci (2007) (Ciastek)

Madagaskar (2005) (Mort)

Alvin i wiewiórki 2 (2009) (Ian)

Ostatni Władca Wiatru (2010)

Jak wytresować smoka (2009)

Dzielny Despero (2008) (Despero)

Hotel Transylwania (2012) (Griffin)

Alvin i wiewiórki (2007) (Ian)

Film o pszczołach (2007) (Adam)

Gwiezdne wojny: Zemsta Sithów 3D (2005) (Anakin)

ycipk-j50uym
ycipk-j50uym
ycipk-j50uym