Trwa ładowanie...
dzcyant
dzcyant

Joanna Sydor

Najnowsze informacje
3.3
(186 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Białystok

Filmografia:

Tam i z powrotem (2001) (Judy Hartwig, żona Hoffmana)

Sfora - Bez litości (2002) (Kobieta Szprychy)

Marszałek Piłsudski (2001) (Piłsudska Aleksandra , druga żona Piłsudskiego)

Więzy krwi (2001) (2001) (lekarka pogotowia)

Ziarno prawdy (2015) (Elżbieta Budnik)

Unia serc () (Urzędniczka w ratuszu)

Sfora (serial) () (Kobieta Szprychy)

Ojciec Mateusz () (Alicja)

Popiełuszko, Wolność jest w nas (2008) (Tłumaczka angielskiej tv)

Pensjonat pod Różą () (Małgorzata Szymczak)

Wojna żeńsko-męska (2010) (Sekretarka Wyuzdanego)

Sprawiedliwi () (Mania Kohn, służąca Kaniewskich)

Kto nigdy nie żył... (2005) (Marta)

Zdjęcie
Zdjęcie
dzcyant
dzcyant

dzcyant
dzcyant
dzcyant