WP
WP

Krzysztof Kalczyński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

04.05.1937

Miejsce urodzenia

Poznań

Filmografia

Tajemnica Enigmy (1979) (Kapitan Delor)

Dotknięci (1988) (Lekarz pogotowia)

Ostatnia misja (2000) (Prezes Biznes Klubu)

Mój rower (2012) (Mężczyzna)

Lenin w Polsce (1965) (Andrzej)

Marszałek Piłsudski (2001) (Harry Kessler)

Popiełuszko. Wolność jest w nas () (Starszy pan)

Zakochani są między nami (1964) (Maciek)

Życie na gorąco () (Michele Pariani)

Dama Pikowa (1972) (Gracz w klubie oficerskim)

Placówka (1979) (Henryk)

Janosik (serial) () (Pan młody)

Gdańskie opowieści (1981) (Shephard)

Dziewczyna z Mazur () (Alfons Alfred)

Miasto z morza (serial) () (Urzędnik na naradzie u ministra)

Miasto z morza (2008) (Urzędnik na naradzie u ministra)

Ojciec Mateusz () (Doktor Robert Piotrowski)

Popiełuszko, Wolność jest w nas (2008) (Starszy pan)

Determinator () (Szpula)

Na Wspólnej () (Jeremi Konarski)

Pensjonat pod Różą () (Stanisław Mroczkiewicz)

Plebania () (Waldi)

Ostatni po Bogu (1968) (Fronczak)

Mała matura 1947 (2010) (Halber)

EnEn (2009) (Stanisław Grot)

Dom () (Organizator występu Ewy)

Wielka miłość Balzaka (1973) (Wielbiciel Balzaca w Wiedniu)

Modrzejewska (1989) (Adam Potocki)

Rzeka kłamstwa (1987) (Felczer)

Blisko, coraz bliżej (1986) (Mieczysław Pasternik, syn Antoniego)

Baryton (1984) (recepcjonista)

WP
WP
WP