ycipk-2lu7al
ycipk-2lu7al

Rance Howard - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Oklahoma, USA

Scenarzysta:

Flintstonowie ()

Grand Theft Auto (1977)

Filmografia:

Psychol (1998)

Sekrety i grzeszki (2011) (Burt)

Chinatown (1974) (wściekły rolnik)

Happy, Texas (1999)

KasaMowa (1997) (Reverend)

F.B.I., The (1965) (Ranger)

Detoks (2002) (Geezer)

Where the Lilies Bloom (1974) (Roy Luther)

Spider-Man (2002)

Love Letters (1983) (Joseph Chesley)

Chairman of the Board (1998) (Rev. Hatley)

Za Horyzontem (1992) (Tomlin)

Un autre homme, une autre chance (1977) (maszynista)

Wysłuchaj mnie (1989) (ojciec Tuckera)

Diagnosis: Murder (1975) (kierowca)

Marsjanie atakują! (1996) (Texański Inwestor)

Duchy Missisipi (1996) (Ralph Hargrove)

Gung Ho (1986) (Conrad Zwart)

Second Civil War, The (1997) (Arnold Tooney Jr)

Ed Wood (1994) (starszy McCoy)

Bez lęku (1993) (Łysy taksówkarz)

Dzień Niepodległości (1996) (Chaplain)

Flatbed Annie & Sweetiepie: Lady Truckers (1979) (Mr. Murray)

The Grinch - świąt nie będzie (2000) (Elderly Timekeeper)

Na granicy ryzyka (1994) (Chuck)

Alamo (2004) (Gubernator Smith)

Joe Dirt (2001) (Bomb Squad Cop)

Wyścig szczurów (2001) (Feed the Earth Spokesman)

Scandal Sheet (1985) (pan Bell)

Piękny umysł (2001)

Jeździec znikąd / The Lone Ranger (2013) (2013) (Inżynier)

Apollo 13 (1995) (Wielebny)

Paper, The (1994) (lekarz Alicji)

Limit Up (1989) (Chuck Feeney)

Ink (1996) (kierownik pogrzebu)

Spokojnie, tatuśku! (1989) (dziekan)

Love & Sex (2000) (Earl)

Interkosmos (1987) (klient sklepu)

Lonely Guy, The (1984) (Minister)

Night Gallery (1970) (kamerzysta)

Na przedmieściach (1989) (detektyw)

Kokon (1985) (sierżant Petersburg Dectective)

Partnerki ()

Nagi patrol ()

Workaholics () (Jerry)

Nebraska (2013) (wujek Ray)

Świat Raven () (Murph)

Krwawa masakra w Hollywood (2004) (Chas Rooker)

Bloodworth (2010) (Ira)

Keith (2008) (starszy mężczyzna)

Walentynki (2010) (jedzący obiad w bistro)

Dni naszego życia () (Henry Clovis)

Frost/Nixon (2008) (Ollie)

Drillbit Taylor: Ochroniarz amator (2008) (starszy mężczyzna)

Anioły śmierci (2004) (Dr. Burns)

Here Come the Brides () (Goff)

Idź twardo: historia Deweya Coxa (2008) (pastor)

Potwór (2006) (Harris Zeff)

Zaklinacz dusz () (Dirk Abrams)

Huff () (Scotty)

Twarda sztuka (2007) (Dog Bite Man)

Snapdragon (1993) (ksiądz)

Executioner`s Song, The (1982) (Nelson)

Little Giants (1994) (ksiądz)

Tales from the Crypt (1989) (Des)

Creator (1985) (pan Spencer)

Miracle of Kathy Miller, The (1981) (Dr Jewell)

B.L. Stryker (1989) (Richard Walton)

Eat My Dust! (1976) (Clark)

Cotton Candy (1978) (pan Bremmercamp)

Grand Theft Auto (1977) (Ned Slinker)

Jonah Hex (2010)

Magia kłamstwa ()

Anioły i demony (2009) (kardynał Beck)

Chirurdzy () (Martin Carroll)

Człowiek ringu (2005) (zapowiadający Al Fazin)

Dowody zbrodni () (Buddie)

Switched at Birth (1991) (Frank Hill)

Land of the Free (1997) (kierownik hotelu)

Anioł ciemności () (Marcus Roscoe / Anioł)

Słoneczny patrol ()

Scout`s Honor (1999) (kapitan)

Nocny patrol (1995)

Naciągacze (1997) (Farmer)

Gunsmoke (1955) (Frank Benton / sędzia Alan Franklin)

Ed and His Dead Mother (1993) (Rev. Praxton)

Return to Mayberry (1986) (pastor)

Deed of Daring-Do (1969)

Długie, gorące lato (1958) (Wilk)

I Don't Buy Kisses Anymore (1992) (starszy mężczyzna)

Equal Justice (1990) (pan Williams)

Parenthood (1990) (Dean at College)

Boris and Natasha (1992) (Polygraph Man)

Second Chances (1993) (Wilbur)

Plusk (1984) (McCullough)

Zaginione (2003) (Telegrafista)

Harrison Bergeron (1995) (narrator)

Cowboy Way, The (1994) (starszy Gentleman)

Sgt. Bilko (1996) (pan Robbins)

Uniwersalny żołnierz (1992) (John Devreux)

Muzyk (1962) (Oscar Jackson)

Small Soldiers (1998) (mąż)

Sender, The (1997) (Max)

Where Truth Lies (1996) (sędzia Bloom)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2lu7al
ycipk-2lu7al
ycipk-2lu7al