Trwa ładowanie...
d3hpgc8

Ryszard Filipski

Najnowsze informacje
4.5
(51 głosów)
Oceń:
d3hpgc8
Reżyser:
Filmografia:

Kanał (1956) (1956)

Hubal (1973) (major Henryk Dobrzański 'Hubal')

Ewa chce spać (1957) (robotnik drogowy)

Koniec nocy (1956) (Edek Słowik)

Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem (2003) (Wisz)

Molo (1968) (Andrzej Rudnicki)

Potem nastąpi cisza (1965) (porucznik Kotwa, dowódca plutonu w oddziale majora)

Potop Redivivus (2014) (Wachmistrz Soroka)

Znak Orła () (Władysław I Łokietek)

Stara baśń (serial) () (Wisz)

Cierpkie głogi (1966) (Gilarz)

Południk zero (1970) (Porucznik Bartkowiak)

Zemsta (1956) (1956) (nie występuje w czołówce)

Rysa (2008) (Marczak)

Orzeł i reszka (1974) (Marcin Nowak)

Zamach stanu (1980) (Józef Piłsudzki)

Pitbull (serial) ()

Brylanty pani Zuzy (1971)

Chudy i inni (1966) (Ślązak)

Ile jest życia (1974) (Major)

Wycieczka w nieznane (1967) (pisarz Andrzej Miller)

Słońce wschodzi raz na dzień (1967) (Górniok)

Kryminalni () (Ryszard Grodzki)

Wolne miasto (1958) (NSDAP-owiec biorący udział w bójce)

Orzeł (1959) (Estoński żołnierz)

Król Maciuś 1 (1957) (1957)

Nikodem Dyzma (1956)

Potop (1974) (Soroka)

d3hpgc8
d3hpgc8
d3hpgc8
d3hpgc8