Trwa ładowanie...
dofqldi
dofqldi

Tony Longo - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork

Filmografia:

The Flinstones: Niech żyje Rock Vegas (2000) (Big Rocko)

Mulholland Drive (2001) (Kenny)

Obsesja namiętności (1992) (Big Anglo)

Zawód: pan młody (1991) (Sam)

Ogary Broadwayu (1989) (Crunch Sweeney)

Huragan ognia (1992) (Brunner)

Więcej czadu (1990) (Supervisor)

Angels in the Outfield (1994) (Triscuitt Messmer)

Hard Luck (2001) (Bobby)

Jak stracić chłopaka w 10 dni (2003) (wrażliwy kinoman)

Lloyd (2001) (Coach)

Egzekutor / Eraser (1996) (1996) (Little Mike)

Niech się dzieje co chce (1989) (Simpson)

Akademia Policyjna () (Luke Kackley)

Niebieski Pacyfik () (Darryl Hughes)

Shameless () (Russell)

Świat Raven () (Pyton)

Detektywi na tropie () (Jeff)

Dni naszego życia () (Carmine)

Las Vegas () (Dino 'Slim')

Jordan () (Donald Gene)

Sześć stóp pod ziemią () (Bitsy)

Sydney (1990) (Lenny)

Mentalista () (Large Biker)

Perfect Strangers () (Fat Jack)

36 (2004) (Carlo Cusimano)

Heart of the City (1986) (Rikers)

High Tide (1994) (Angelo)

Cooler (2003) (Tony)

Sixteen Candles (1984) (Rock)

Hunter (1984) (1984) (Breech / Dave Newton)

Triplecross (1985) (Tweetie Pie)

Worth Winning (1989) (Tarry Childs)

Living in Peril (1997) (kierowca ciężarówki)

Fletch (1985) (detektyw)

Ostatni skaut (1991) (Big Ray Walston)

Plusk (1984) (Augie)

Shaky Ground (1992) (Harry)

Matt Houston (1982) (Johnny Gucci)

Fall Guy, The (1981) (Bubba Steinberg)

Mr. Destiny (1990) (wielki gościu)

Facts of Life, The (1979) (Hacksaw)

Bezprawnie twój (1988) (Konrat)

Zdjęcie
Podziel się

Tony Longo pracuje jako aktor ponad 30 lat. Urodził się w New Jersey, wyprowadził do Las Angeles i w ciągu kilu tygodniu zdobył role w serialu "Alice". W tym samym roku wystąpił w 3 innych filmach. Następnie dostał swoją pierwszą większą rolę w serialu "Helltown". Był także gościem w ponad 100 telewizyjnych show. Pracuje zarówno w komediach jak i dramatach z powodu niewinności i realizmu jaki wnosi w role. Swoje miejsce znalazł w filmie. Występował w komediach rodzinnych tj. "Anioły na boisku", "Flinstonowie - Viva Las Vegas!", " Jak stracić faceta w 10 dni". Teraz, kiedy internet stał się dodatkową sceną, zaczął tworzyć własne projekty. Jego program zrobił się popularny i szanowany w przemyśle rozrywkowym.

dofqldi
dofqldi