WP
WP

Ari Graynor - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

27.04.1983

Miejsce urodzenia

Boston, Massachusetts, USA

Filmografia

Wyrok skazujący (2010) (Mandy Marsh)

Ilu miałaś facetów? (2011) (Daisy Darling)

Facet do dziecka (2011) (Marisa Lewis)

Rzeka tajemnic (2003) (Eve Pigeon)

Wymyśleni bohaterowie (2004) (Sara)

Radosne Purim (2006) (Asystentka)

Księga miłości (2004) (Naomi)

Celeste and Jesse Forever (2012) (Beth)

Amerykańska zbrodnia (2007) (Paula Baniszewski)

10 lat (2012) (Sam)

Mama i ja (2012) (Joyce Margolis)

For a Good Time, Call... (2012) (Katie Steel)

Szósty mecz (2005) (Laurel Rogan)

Grzeczny i grzeszny (2009) (Lacey)

Nocna randka (2010) (Młoda kobieta)

Fringe: Na granicy światów () (Rachel / Kelsie)

Weronika Mars () (Jessie Doyle)

Dziewczyna z marzeniami (2009) (Eva Destruction)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Elvina)

Disaster artist (2018) ( Juliette Danielle )

WP
WP
WP