Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Michał Gazda - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

07.11.1927

Miejsce urodzenia

Rumunia

Data śmierci

06.11.1969

Filmografia

Dwaj panowie "N" (1961) (Pilot samolotu)

Żołnierz zwycięstwa (1953) (oficer na Okęciu zatykający zapałką dziurkę w walizie)

Pociąg (1959) (pasażer)

Przygoda na Mariensztacie (1953) (murarz, kolega Janka)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (mieszczanin; nie występuje w czołówce)

Rękopis znaleziony w Saragossie (1964) (kawaler maltański Aquillar)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw