ycipk-239rue
ycipk-239rue

Michał Piela - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Prawie jak gladiator (2012)

Iron Man 3 (2013) (Happy Hogan)

Hotel 13 () (Leny Bode)

Wkręceni (2014) (Kadrowy Witek)

Boża podszewka II () (Pielęgniarz w szpitalu psychiatrycznym)

Pingwiny z Madagaskaru (2014) (Kapral)

Pokój szybkich randek (2007)

Cziłała z Beverly Hills (2008) (Chico)

Ojciec Mateusz () (Mieczysław Nocul)

To nie tak jak myślisz, kotku (2008) (Tajniak)

Demakijaż (2008)

Niezawodny system (2008)

Rozmowy nocą (2007)

Hobbit: Niezwykła podróż (2012) (Wielki goblin)

Hela w opałach () (Jacek)

Rozdroże Cafe (2005) (Mały)

Wiedźmin (serial) () (Woziwoda)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-239rue
ycipk-239rue
ycipk-239rue