WP
WP

Piotr Wysocki - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

13.04.1936

Miejsce urodzenia

Toruń, Polska

Filmografia

Królewskie sny (1988) (Doradca Witolda)

Popioły (1965) (Jan Gintułt)

Wniebowstąpienie (1968) (Feliks Bukin)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Mistrz tańca (1968) (Kochanek żony umierającego staruszka)

Miejsce dla jednego (1965) (Zdzisław)

Zagrożenie (1976) (Reporter)

Tylko Beatrycze (1976) (Erling)

Ile jest życia (1974) (Aktor)

Katastrofa w Gibraltarze (1983) (Generał Mieczysław Boruta-Spiechowicz)

Kryminalni () (Facet)

Zakole (1988) (Lekarz)

Doktor Judym (1976) (Żyd)

Wyrok śmierci (1980) (1980) (Oficer)

Alchemik (1988) (Ojciec Mervill)

Na przełaj (1971)

WP
WP
WP