Trwa ładowanie...
d4ipyru
d4ipyru

Ronny Cox - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

RoboCop (1987)

Szkoła Kadetów (1981) (pułkownik Kerby)

Bandyci (2001)

Podróż przedślubna (1999)

Kapitan Ameryka (1991) (Prezydent Tom Kimball)

Pamięć absolutna / Total Recall (1990) (1990) (Vilos Cohaagen)

Gray Lady Down (1978) (Komandor Samuelson)

Gliniarz z Beverly Hills II (1987) (Andrew Bogomil)

Historia Earla "Kozła" Manigaulta (1996) (Trener Scarpelli)

Zdarzyło się jutro () (Admirał Harrigan)

Gwiezdne Wrota (serial) () (Senator Robert Kinsey)

Uwolnienie (1972) (Drew)

By nie pełzać na kolanach (1976)

Nożyczki (1991) (Dr. Stephan Carter)

Morderstwo w Białym Domu (1997) (Prezydent Jack Neil)

Zdjęcie
Podziel się
d4ipyru
d4ipyru
d4ipyru