Trwa ładowanie...
dwmauhe
dwmauhe

Andrzej Konopka - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Róża (2011) (Leliwa)

Lęk wysokości (2011) (2011) (Andrzej, wydawca w TVP)

Ojciec (2015) (Sąsiad)

Córka (2015) (2015)

Prosta historia o morderstwie (2016)

Powidoki (2016)

Córki dancingu (2015) (Perkusista)

Czarnobyl. Cztery Dni W Kwietniu (2011) (Lebiedowski)

Ziarno prawdy (2015) (marszałek)

Sprawa na dziś () (Radny Stefan Jawolski)

Na krawędzi ()

Pitbull (serial) ()

Teraz ja (2005) (mąż jadący nad morze)

Znaki ()

Zdjęcie
Podziel się
dwmauhe
dwmauhe
dwmauhe