Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Andrzej Konopka - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Róża (2011) (Leliwa)

Lęk wysokości (2011) (2011) (Andrzej, wydawca w TVP)

Ojciec (2015) (Sąsiad)

Córka (2015) (2015)

Prosta historia o morderstwie (2016)

Powidoki (2016)

Córki dancingu (2015) (Perkusista)

Czarnobyl. Cztery Dni W Kwietniu (2011) (Lebiedowski)

Ziarno prawdy (2015) (marszałek)

Sprawa na dziś () (Radny Stefan Jawolski)

Na krawędzi ()

Pitbull (serial) ()

Teraz ja (2005) (mąż jadący nad morze)

Znaki ()

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw