Trwa ładowanie...
ycipk-2qon2u
ycipk-2qon2u

Andrzej Precigs - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Moja Angelika (1999)

Doktor Semmelweis (1996) (Uczestnik obrad komisji)

Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć (2012) (obertruppen)

Nad Niemnem (1986) (Teofil Różyc)

150 na godzinę (1971) (Syn Wróbla)

Rodzina Kanderów () (Doktor Zygmunt Zawadzki)

Trochę wielkiej miłości (1976) (Ojciec pod oknami porodówki)

Nad Niemnem (serial) () (Teofil Różyc)

Unia serc ()

Greta (1985) (Franz Kunze)

Penelopy (1988) (Krzyś)

Polonia Restituta (serial) () (Tadek Pawlak)

Mrok () (Adwokat)

Tu stoję... (1994) (Karol Woźnicki)

Sfora (serial) () (Lekarz operujący Ducha)

Dziewczyna z Mazur () (Wojciech Skierski)

Ojciec Mateusz () (Zakonnik)

Cudzoziemka (1986) (Władyś)

Klub szalonych dziewic ()

Stella Stellaris (1994)

Akcja pod Arsenałem (1977) (Kuba)

Przyłbice i kaptury (1985) (Vento z Waldenberg)

Wielki wóz (1987) (Porucznik Pęciak)

Gry uliczne (1996) (senator)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2qon2u
ycipk-2qon2u
ycipk-2qon2u