Trwa ładowanie...
dflqmqk
dflqmqk

Bożena Adamek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Epizod (1979) (Dorota)

Mój biegun (2011) (Matka Bogusia)

Spis cudzołożnic (1995) (Emilka)

Znak Orła () (Agnieszka)

Bilet na Księżyc (2013)

Broda (1974) (Wiesia Adamska)

Debiutantka (1981) (Bożena)

Klinika samotnych serc () (Halina)

Rycerze i rabusie () (Elżbieta)

Droga do raju (2008) (mama Eli)

Skarga (1991) (Olejnik)

Pałac (1980) (dziewucha)

Sanatorium Pod Klepsydrą (1973) (Bianka)

Zdjęcie
Podziel się
dflqmqk
dflqmqk
dflqmqk