ycipk-2hf3gn
ycipk-2hf3gn

Brendan Gleeson - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Belfast, Irlandia Północna, Wielka Brytania

Filmografia:

Mission: Impossible 2 (2000) (John C. McCloy)

Pierwsze Oczarowanie (1999)

A.I. Sztuczna Inteligencja (2001)

Gangi Nowego Jorku (2002)

Porwany (1995) (Red Fox)

28 dni później (2002) (Frank)

Lake Placid (1999)

Braveheart - Waleczne Serce (1995)

Safe House (2012) (David Barlow)

Albert Nobbs (2011) (Dr. Holloran)

Krawiec z Panamy (2001)

Kruk. Zagadka zbrodni (2012) (Pułkownik Hamilton)

Uciec przed śmiercią (2000) (Marc Stevenson)

Królestwo Niebieskie (2005) (Reynald)

Generał (1998)

Wild About Harry (2000) (Harry McKee)

Harry Potter i Czara Ognia (2005) (Szalonooki Moody)

Osada (2004) (August Nicholson)

Troja (2004)

Sekrety morza (2014) (Conor / Mac Lir)

W samym sercu morza (2015) (Stary Thomas Nickerson)

Calvary (2014) (Ojciec James Lavelle)

Smerfy 2 (2013) (Victor Doyle)

Na skraju jutra (2014) (Generał Brigham)

Brud (2013) (Dr Rossi)

Sexual Healing (2014) (Freddy Cousaert)

Stonehearst Asylum (2014) (Psychiatra)

Heart of the Sea (2013) (Tom Nickerson)

Assassin's Creed (2016)

Gonitwa (2011) (Dermot Weld)

Reguła milczenia (2012) (Henry Osborne)

Sposób na gangstera (2009) (Darren Perrier)

Sekret księgi z Kells (2009) (Opat Cellach)

Piraci! (2012) (The Pirate with Gout)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010) (Alastor Moody)

Beowulf (2007) (Wiglaf)

Śniadanie na Plutonie (2005) (Wujek Bułgaria)

W czasie burzy () (Winston Churchill)

Green Zone (2010) (Martin Brown)

Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj (2008) (Ken)

Harry Potter i Zakon Feniksa (2007) ('Szalonoki' Moody)

Policja (2002) (Jack Van Meter)

Wzgórze nadziei (2003) (Stobrod)

Nocne życie (2016)

Zawsze jest czas na miłość (2017)

Ballada o Busterze Scruggsie (2018) (Irlandczyk "The Mortal Remains" (segment) )

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2hf3gn
ycipk-2hf3gn
ycipk-2hf3gn