Trwa ładowanie...
d399ikc
d399ikc

Jadwiga Smosarska

Najnowsze informacje
4.6
(11 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Trędowata (1926) (1926) (Stefcia Rudecka)

Iwonka (1925) (Iwonka)

O czem się nie mówi (1924) (Frania zwana Porankiem)

Niewolnica miłości (1923) (Bronka)

Kizia-Mizia (1922) (Kizia-Mizia)

Cud nad Wisłą (1921) (Krysta, córka zamożnego gospodarza Macieja Wierunia)

Rok 1914 (1932) (Hanka)

Dwie Joasie (1935) (Joasia)

Jadzia (1936) (Jadzia Maliczówna)

Strzał (1922) (Mary, córka Grońskiego)

Bohaterstwo polskiego skauta (1920) (Hanka)

Czy Lucyna to dziewczyna? (1934) (Lucyna Bortnowska vel Julian Kwiatkowski)

Tajemnica przystanku tramwajowego (1922) (Kazia)

Zdjęcie
Zdjęcie
d399ikc
d399ikc

d399ikc
d399ikc
d399ikc