Trwa ładowanie...
d31941t
d31941t
d31941t
d31941t

Jadwiga Smosarska

Najnowsze informacje
d31941t
4.6
(11 głosów)
Oceń:
d31941t
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Trędowata (1926) (1926) (Stefcia Rudecka)

Iwonka (1925) (Iwonka)

O czem się nie mówi (1924) (Frania zwana Porankiem)

Niewolnica miłości (1923) (Bronka)

Kizia-Mizia (1922) (Kizia-Mizia)

Cud nad Wisłą (1921) (Krysta, córka zamożnego gospodarza Macieja Wierunia)

Rok 1914 (1932) (Hanka)

Dwie Joasie (1935) (Joasia)

Jadzia (1936) (Jadzia Maliczówna)

Strzał (1922) (Mary, córka Grońskiego)

Bohaterstwo polskiego skauta (1920) (Hanka)

Czy Lucyna to dziewczyna? (1934) (Lucyna Bortnowska vel Julian Kwiatkowski)

Tajemnica przystanku tramwajowego (1922) (Kazia)

d31941t
Zdjęcie
d31941t
d31941t
d31941t
d31941t
d31941t
d31941t