ycipk-3u2blo
ycipk-3u2blo

Jadwiga Smosarska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

23.09.2098

Miejsce urodzenia

Warszawa

Data śmierci

01.11.1971

Filmografia

Trędowata (1926) (1926) (Stefcia Rudecka)

Iwonka (1925) (Iwonka)

O czem się nie mówi (1924) (Frania zwana Porankiem)

Niewolnica miłości (1923) (Bronka)

Kizia-Mizia (1922) (Kizia-Mizia)

Cud nad Wisłą (1921) (Krysta, córka zamożnego gospodarza Macieja Wierunia)

Rok 1914 (1932) (Hanka)

Dwie Joasie (1935) (Joasia)

Jadzia (1936) (Jadzia Maliczówna)

Strzał (1922) (Mary, córka Grońskiego)

Bohaterstwo polskiego skauta (1920) (Hanka)

Czy Lucyna to dziewczyna? (1934) (Lucyna Bortnowska vel Julian Kwiatkowski)

Tajemnica przystanku tramwajowego (1922) (Kazia)

ycipk-3u2blo
ycipk-3u2blo
ycipk-3u2blo