Trwa ładowanie...
dh32qrd

Jadwiga Smosarska

Najnowsze informacje
4.6
(11 głosów)
Oceń:
dh32qrd
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Trędowata (1926) (1926) (Stefcia Rudecka)

Iwonka (1925) (Iwonka)

O czem się nie mówi (1924) (Frania zwana Porankiem)

Niewolnica miłości (1923) (Bronka)

Kizia-Mizia (1922) (Kizia-Mizia)

Cud nad Wisłą (1921) (Krysta, córka zamożnego gospodarza Macieja Wierunia)

Rok 1914 (1932) (Hanka)

Dwie Joasie (1935) (Joasia)

Jadzia (1936) (Jadzia Maliczówna)

Strzał (1922) (Mary, córka Grońskiego)

Bohaterstwo polskiego skauta (1920) (Hanka)

Czy Lucyna to dziewczyna? (1934) (Lucyna Bortnowska vel Julian Kwiatkowski)

Tajemnica przystanku tramwajowego (1922) (Kazia)

dh32qrd
dh32qrd
dh32qrd
dh32qrd