ycipk-36h2c9
ycipk-36h2c9

Jim Broadbent - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

24.05.1949

Miejsce urodzenia

Lincoln, Anglia, Wielka Brytania

Filmografia

Kolejny rok (2010) (Tom)

Żelazna dama (2011) (Denis Thatcher)

Dziennik Bridget Jones (2001)

Moulin Rouge! (2001)

Iris (2001)

Gangi Nowego Jorku (2002)

Vanity Fair. Targowisko próżności (2004) (pan Osborne)

Roboty (2005) (Madame Gasket)

O mały głos (1998)

Pożyczalscy (1997)

Rewolwer i melonik (1998)

Psy wojny / The Dogs of War (1980) (1980) (Filmowiec)

Tajny agent (1996) (Heat, główny inspektor)

Atlas chmur (2012) (Vyvyan Ayrs / Timothy Cavendish / Kapitan Molyneux / Koreański muzyk / Prorok)

Nicholas Nickleby (2002) (Wackford Squeers)

Topsy-Turvy (1999) (W. S. Gilbert)

Bridget Jones: W pogoni za rozumem (2004) (Colin Jones)

Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki (2008) (Dean Stanforth)

Biały Labirynt (1997) (Lagermann)

Brazil (1985) (Dr Jaffe)

W 80 dni dookoła świata (2004) (2004) (Lord Kelvin)

Dama w vanie (2015) (Underwood)

Uwolnić Mikołaja! (2014)

Brooklyn (2015) (Ojciec Flood)

Bridget Jones 3 (2016)

Diplomat, The (2013) (Coleman)

Dirty Tricks (2013) (Richard Nixon)

Einstein i Eddington (2008) (Sir Oliver Lodge)

Brud (2013) (Dr Rossi)

Paddington (2014) (Mr. Gruber)

Układ (2013) (Prokurator generalny)

Listonosz Pat i wielki świat (2013)

Sposób na gangstera (2009) (Jim McCrea)

Longford (2006) (Frank Pakenham)

Atramentowe serce (2008) (Fenoglio)

Akademia tajemniczych sztuk pięknych (2006) (Jimmy)

Harry Potter i Książę Półkrwi (2008) (Professor Horace Slughorn)

Szeregowiec Dolot (2005) (sierżant w ośrodku szkolenia dla gołębi)

Gra pozorów (1992) (Col)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część II (2011) (Profesor Horace Slughorn)

Artur ratuje Gwiazdkę (2011) (Santa)

Damned United, The (2009) (Sam Longson)

Bright Young Things (2003)

Wykonać wyrok (1984) (Barrister)

Wzbierająca burza (2002) (Desmond Morton)

ycipk-36h2c9
ycipk-36h2c9
ycipk-36h2c9