Trwa ładowanie...
d2k073t
d2k073t

Jolanta Lothe

Najnowsze informacje
4.2
(21 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Wilno, ZSRR (obecnie Litwa)

Filmografia:

Polowanie na muchy (1969) (Redaktorka Basia w Nieporęcie)

Nie ma róży bez ognia (1974) (Korbaczewska)

Pejzaż z bohaterem (1970) (Pasażerka w pociągu)

Smuga cienia (1976) (Członkini żeńskiej orkiestry)

Rejs (1970) (dziewczyna przechadzająca się w strojach kąpielowych)

Brunet wieczorową porą (1976) (Kasjerka w kinie)

150 na godzinę (1971) (Znajoma Jimmiego w Kossówce)

Bandyta (1997) (Nabywczyni dziecka)

Profesor na drodze (1973) (Żona ucznia Technikum dla Pracujących)

Książę sezonu (1970) (Jadwiga)

Kitka (1975)

Beczka amontillado (1971) (Francesca)

Barwy szczęścia () (Teresa Struzik)

Tylko umarły odpowie (1969) (Monika Kulig)

Wyjazd służbowy (1975) (Wanda Nowak)

Wakacje (1977)

Urodziny Matyldy (1975) (Joanna)

Walkower (1965) (Dziewczyna w Studiu Nagrań Pocztówkowych)

Wycieczka w nieznane (1967) (Halina)

Klub profesora Tutki (1966) (Niewierna żona)

Doktor Ewa (1970) (Siostra Genowefa Kłoś)

Nowy (1969) (Urzędniczka w dziale socjalnym)

Prom (1970) (Sekretarka radzieckiego komendanta)

Hasło Korn (1968) (Wanda)

Jarzębina czerwona (1969) (Niemka w piwnicy)

Marysia i Napoleon (1966) (Dziewczyna przy barze)

Obrazki z życia (1975) (Kazia Szymczak)

Brzydkie kaczątko (1973) (Stewardessa)

Kłopotliwy gość (1971) (Koleżanka Piotrowskiego w PZMC)

Potop (1974) (Terka Gasztowtówna-Paculanka)

Zdjęcie
Zdjęcie
d2k073t
d2k073t

d2k073t
d2k073t
d2k073t