Trwa ładowanie...
ycipk-re7bqp
ycipk-re7bqp

Kris Marshall - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Kochanie, poznaj moich kumpli (2011) (Tom)

Iris (2001)

Je t’aime John Wayne (2000) (Belmondo)

Doktor Żywago (2002) (Pasha Antipov/Strelnikov)

Cena honoru (2002)

Dolina cieni (2002) (szeregowiec Starinski)

To właśnie miłość (2003) (Colin Frissell)

Kupiec wenecki (2004) (Gracjano)

Człowiek Cel () (Doug Slocum)

Traffic Light () (Ethan)

Wojna domowa (2008) (Furber)

Moja rodzinka () (Nick Harper)

Zgon na pogrzebie (2007) (Troy)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-re7bqp
ycipk-re7bqp
ycipk-re7bqp