Trwa ładowanie...
ycipk-ogm5pa
ycipk-ogm5pa

Małgorzata Rożniatowska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Dekalog VI (1988)

Doktor Semmelweis (1996) (Siostra Teresa)

Awans (1974)

Cześć Tereska (2000)

Pierwszy milion (2000) (bufetowa)

Król Olch (1996) (Matka wieśniaka)

Szczęśliwego Nowego Jorku (1997) (Matka Azbesta)

Cudze szczęście (1997) (pielęgniarka)

Wybraniec (2012) (Matka Justyny)

Pierwszy milion (serial) () (bufetowa)

Tu stoję... (1994) (Sekretarka)

Trzy siostry T (2012) (Wanda)

Ojciec Mateusz () (Wąsowa)

Mów mi Rockefeller (1990) (Kandydatka na gosposię)

Pitbull (serial) ()

Miszmasz czyli Kogel Mogel 3 (2019) (Goździkowa)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-ogm5pa
ycipk-ogm5pa
ycipk-ogm5pa