ycipk-2uxxkl
ycipk-2uxxkl

Marek Barbasiewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Przeworsk, Polska

Filmografia:

Ptaki niebieskie (1995) (Toth)

Atlantyda: Zaginiony ląd (2001) (Rourke)

Król Lew 3D (1994) (Skaza)

Prawo ojca (1999) (Kessler)

Ostatnia misja (2000)

I skrzypce przestały grać (1988) (hrabia Paszkowski)

Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł 3D (2012) (Lord Milori)

Jeździec znikąd / The Lone Ranger (2013) (2013) (Habberman)

Broda (1974) (Kochanek Sylwii)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014)

Samoloty 2 (2014) (Traper)

Lubię nietoperze (1985) (Rudolf Jung)

Pomocnik Św. Mikołaja () (Sprzedawca domów)

Tabaluga - Wielkie przygody małego smoka ()

Całkiem nowe lata miodowe () (Jan Marszałek)

Wiadomości z drugiej ręki () (Adam Kromer)

Och, Karol 2 (2010) (Ojciec Karola)

Avengers 3D (2012) (Senator, członek Rady)

Hannah Montana Film (2009) (Bradley)

Mów mi Rockefeller (1990) (Malinowski)

Summer Love (2006)

Fala zbrodni () (Jewgienij Dragonow)

Zabij mnie glino (1987) (Donald)

Psy 2. Ostatnia krew (1994) (Sekretarz Sawczuka)

Wirus (1996) (Profesor z BBN)

Lego: Przygoda 2 (2019) (Alfred)

Sekretny świat kotów (2018) (Kocyk)

Zdjęcie
Podziel się

Aktor Teatru Nowego w Łodzi (1968-79) oraz warszawskiego Teatru Ateneum (1979-81), Polskiego (1981-97). Obecnie aktor Teatru Narodowego w Warszawie.

ycipk-2uxxkl
ycipk-2uxxkl