ycipk-4m5let
ycipk-4m5let

Mariusz Jakus - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Samowolka (1993) (Tygrys)

Przedwiośnie (2001) (Marynarz plądrujący mieszkanie Baryków)

Męska sprawa (2001)

Żurek (2003) (kapitan)

Pierwszy milion (2000) (Człowiek Mordy)

Kiler (1997)

Wiedźmin (2001) (Vyr)

D.I.L. (2002)

Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem (2003) (Jeździec)

Prymas. Trzy lata z tysiąca (2000) (Narwicz)

Królowa aniołów (1999) (Jakub)

Harry Potter i Czara Ognia (2005)

Kamienie na szaniec (2014) (policjant pod Arsenałem)

Stara baśń (serial) () (Jeżdziec)

Pierwszy milion (serial) () (Człowiek Kajzara)

Komisarz Alex () (Kowal)

Ojciec Mateusz () (Zygmunt Kluza)

Przedwiośnie (serial) () (Marynarz plądrujący mieszkanie Baryków)

Dom zły (2008) (Ksiądz)

Fala zbrodni () (Szymon Rafalski)

Wiedźmin (serial) () (Vyr)

Symetria (2003) (Kosior)

Kamerdyner (2018) (2018) (Wojciech Cygler)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4m5let
ycipk-4m5let
ycipk-4m5let