WP
WP

Robert Wabich - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...

Absolwent wydziału aktorskiego PWSFTviT w Łodzi. Na dużym ekranie zadebiutował w filmie „Novembre”. Zagrał do tej pory we wszystkich filmach Wojciecha Smarzowskiego.

Filmografia

To my (1999) (lekarz)

Róża (2011) (Hawryluk)

Drogówka (2013) (Sierżant Henryk Hawryluk)

Sztos (1997) (Alfons)

Wesele (2004) (2004) (Chrzestny)

Wkręceni (2014) (Piekarz)

Daleko od noszy 2 ()

Pod Mocnym Aniołem (2014) (Mietek)

Pierwszy milion (serial) () (Strażnik w areszcie)

Wielkie rzeczy: Sieć (2000) (Kazik)

Dziki 2. Pojedynek () (Czesio)

Gwiezdne jaja - zemsta świrów (2004) (Batpax (polski))

Ojciec Mateusz () (Mężczyzna w barze Bruna)

Droga wewnętrzna (2006) (Robert Wabich)

Demakijaż (2008) (Michał)

Dom zły (2008) (Lisowski)

Hiena (2006)

Plan B (2018) (Strażnik miejski)

WP
WP
WP