Trwa ładowanie...
d35b33i
d35b33i

Robert Wabich - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

To my (1999) (lekarz)

Róża (2011) (Hawryluk)

Drogówka (2013) (Sierżant Henryk Hawryluk)

Sztos (1997) (Alfons)

Wesele (2004) (2004) (Chrzestny)

Wkręceni (2014) (Piekarz)

Daleko od noszy 2 ()

Pod Mocnym Aniołem (2014) (Mietek)

Pierwszy milion (serial) () (Strażnik w areszcie)

Wielkie rzeczy: Sieć (2000) (Kazik)

Dziki 2. Pojedynek () (Czesio)

Gwiezdne jaja - zemsta świrów (2004) (Batpax (polski))

Ojciec Mateusz () (Mężczyzna w barze Bruna)

Droga wewnętrzna (2006) (Robert Wabich)

Demakijaż (2008) (Michał)

Dom zły (2008) (Lisowski)

Hiena (2006)

Plan B (2018) (Strażnik miejski)

Zdjęcie
Podziel się

Absolwent wydziału aktorskiego PWSFTviT w Łodzi. Na dużym ekranie zadebiutował w filmie „Novembre”. Zagrał do tej pory we wszystkich filmach Wojciecha Smarzowskiego.

d35b33i
d35b33i