ycipk-6flfxf
ycipk-6flfxf

Tony Todd - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Kruk (1994)

Oszukać przeznaczenie (2000)

Oszukać Przeznaczenie 2 (2003) (William Bludworth)

Niepohamowana siła (1993) (Frankie Hawkins)

Pluton (1986) (Sierżant Warren)

Twierdza (1996)

Oszukać przeznaczenie 5 3D (2011) (Bludworth)

Człowiek z Ziemi (2007) (Dan)

Noc żywych trupów (1990) (Ben)

Candyman (1992) (Daniel Robitaille/Candyman)

Prawdziwe kobiety (1997) (Tom)

Dziewczyna z sushi (2012) (Duke)

Candyman III: Dzień umarłych (1999) (Candyman / Daniel Robitaille)

4 Godziny: Wybawienie (2008) (Generał Benjamin Juma)

Superman/Batman: Wrogowie publiczni (2009) (Brimstone)

Ulice Nowego Jorku () (Andrew Bryant)

Gwiezdne Wrota (serial) () (Lord Haikon)

Gliniarz i prokurator ()

Czynnik kontroli (2003) (Reggie)

MacGyver () (Zimba)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-6flfxf
ycipk-6flfxf
ycipk-6flfxf