Trwa ładowanie...
do4npwd

Danuta Kowalska

Najnowsze informacje
4.2
(17 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Justyna (1979) (Małgosia)

Och, Karol (1985) (Maria, żona Karola)

Świnka (1990) (Anna Montini)

Seszele (1990) (Blanka)

Bariery (1985) (siostra dziennikarza)

Anioł w szafie (1987) (Marzena, aktorka)

Tajny detektyw (1977)

Znaków szczególnych brak (1979) (Helena Górowska)

Zakole (1988) (Katarzyna)

Akcja pod Arsenałem (1977) (Maryla Dawidowska)

Rajska jabłoń (1985) (Fordanserka)

Cudowne dziecko (1986) (matka Małgosi)

do4npwd

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
do4npwd
do4npwd
do4npwd