Trwa ładowanie...
d2dokpq

Danuta Kowalska

Najnowsze informacje
4.2
(17 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Justyna (1979) (Małgosia)

Och, Karol (1985) (Maria, żona Karola)

Świnka (1990) (Anna Montini)

Seszele (1990) (Blanka)

Bariery (1985) (siostra dziennikarza)

Anioł w szafie (1987) (Marzena, aktorka)

Tajny detektyw (1977)

Znaków szczególnych brak (1979) (Helena Górowska)

Zakole (1988) (Katarzyna)

Akcja pod Arsenałem (1977) (Maryla Dawidowska)

Rajska jabłoń (1985) (Fordanserka)

Cudowne dziecko (1986) (matka Małgosi)

d2dokpq

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2dokpq
d2dokpq
d2dokpq