Trwa ładowanie...
ycipk-27whoy
ycipk-27whoy

Danuta Kowalska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Justyna (1979) (Małgosia)

Och, Karol (1985) (Maria, żona Karola)

Świnka (1990) (Anna Montini)

Seszele (1990) (Blanka)

Bariery (1985) (siostra dziennikarza)

Anioł w szafie (1987) (Marzena, aktorka)

Tajny detektyw (1977)

Znaków szczególnych brak (1979) (Helena Górowska)

Zakole (1988) (Katarzyna)

Akcja pod Arsenałem (1977) (Maryla Dawidowska)

Rajska jabłoń (1985) (Fordanserka)

Cudowne dziecko (1986) (matka Małgosi)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-27whoy
ycipk-27whoy
ycipk-27whoy