Trwa ładowanie...
d15tj1y

Danuta Kowalska

Najnowsze informacje
4.2
(17 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Justyna (1979) (Małgosia)

Och, Karol (1985) (Maria, żona Karola)

Świnka (1990) (Anna Montini)

Seszele (1990) (Blanka)

Bariery (1985) (siostra dziennikarza)

Anioł w szafie (1987) (Marzena, aktorka)

Tajny detektyw (1977)

Znaków szczególnych brak (1979) (Helena Górowska)

Zakole (1988) (Katarzyna)

Akcja pod Arsenałem (1977) (Maryla Dawidowska)

Rajska jabłoń (1985) (Fordanserka)

Cudowne dziecko (1986) (matka Małgosi)

d15tj1y

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d15tj1y
d15tj1y
d15tj1y
d15tj1y