Trwa ładowanie...
d453fdv
d453fdv

Dariusz Kordek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Fuks (1999)

Poranek Kojota (2001) (Mariano Italiano, ojciec Noemi)

Sezon na Leszcza (2000)

Sfora - Bez litości (2002) (VIP)

Sztos (1997) (współpracownik Gruchy)

Tato (1995)

Bodo ()

Dziki () (Zicher)

Dziki 2. Pojedynek () (Zicher)

Sfora (serial) () (VIP)

Ojciec Mateusz () (Dariusz Donat)

Fałszerze. Powrót Sfory () (Edward Lachnal)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Kochaj mnie, kochaj! () (Piotr Szlagier)

Młode wilki (1995) (Casanova)

Kroll (1991) (Kuba)

Taniec z gwiazdami ()

Zdjęcie
Podziel się
d453fdv
d453fdv
d453fdv