ycipk-2va5nj
ycipk-2va5nj

Dariusz Kordek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa

Filmografia:

Fuks (1999)

Poranek Kojota (2001) (Mariano Italiano, ojciec Noemi)

Sezon na Leszcza (2000)

Sfora - Bez litości (2002) (VIP)

Sztos (1997) (współpracownik Gruchy)

Tato (1995)

Bodo ()

Dziki () (Zicher)

Dziki 2. Pojedynek () (Zicher)

Sfora (serial) () (VIP)

Ojciec Mateusz () (Dariusz Donat)

Fałszerze. Powrót Sfory () (Edward Lachnal)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Kochaj mnie, kochaj! () (Piotr Szlagier)

Młode wilki (1995) (Casanova)

Kroll (1991) (Kuba)

Taniec z gwiazdami ()

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2va5nj
ycipk-2va5nj
ycipk-2va5nj