ycipk-41vn90
ycipk-41vn90

Dariusz Kordek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

26.01.1965

Miejsce urodzenia

Warszawa

Filmografia

Fuks (1999)

Poranek Kojota (2001) (Mariano Italiano, ojciec Noemi)

Sezon na Leszcza (2000)

Sfora - Bez litości (2002) (VIP)

Sztos (1997) (współpracownik Gruchy)

Tato (1995)

Bodo ()

Dziki () (Zicher)

Dziki 2. Pojedynek () (Zicher)

Sfora (serial) () (VIP)

Ojciec Mateusz () (Dariusz Donat)

Fałszerze. Powrót Sfory () (Edward Lachnal)

Na Wspólnej () (Krzysztof Burza)

1920 Bitwa Warszawska (2011)

Kochaj mnie, kochaj! () (Piotr Szlagier)

Młode wilki (1995) (Casanova)

Kroll (1991) (Kuba)

Taniec z gwiazdami ()

ycipk-41vn90
ycipk-41vn90
ycipk-41vn90