Trwa ładowanie...
ycipk-3ex9v2
ycipk-3ex9v2

Ewa Decówna - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Rypin, Polska

Filmografia:

Zderzenie (1981) (Żona)

Nad Niemnem (1986) (Teresa Plińska)

Show (2003) (Matka Ali)

Nienasycenie (2003) (Matka Zypcia)

Podróż do Arabii (1979) (Barbara)

Menedżer (1985) (Iwona Bielska)

Trzy kroki od miłości (1987) (Pielęgniarka Maria)

Nad Niemnem (serial) () (Teresa Plińska)

Bezpośrednie połączenie (1979) (Halina Brzezińska)

Rycerze i rabusie () (Barbara Fałęcka)

Plebania () (Zyta)

Zielone kasztany (1985) (Kwiaciarka)

Miasteczko (2000) (2000) (Mama Krzysztofa)

Na kocią łapę () (Babcia chłopca z rybką)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście () (Sprzedawczyni)

Le septieme enfer (1991) (Pasażerka)

Enfants du vent, Les (1991) (Staruszka)

Przed odlotem (1980) (Lekarka Maria)

Mistrz i Małgorzata (1988) (Bosman Żorż)

Chichot Pana Boga (1988) (Sekretarka Webera)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3ex9v2
ycipk-3ex9v2
ycipk-3ex9v2