Trwa ładowanie...
d42b8rd

Halina Łabonarska

Najnowsze informacje
3.8
(11 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Człowiek z żelaza (1981)

ESD (1987) (mama Idy)

Aktorzy prowincjonalni (1978) (Anka)

Podróż do Arabii (1979) (Anna Rościszewska)

Smoleńsk (2015)

Trochę wielkiej miłości (1976) (Bohaterka)

Klinika samotnych serc () (Helena Strusiowa)

Avengers 3D (2012)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010)

Kobieta i kobieta (1979) (Barbara Stankiewicz-Kuczera, szefowa produkcji w zakładach odzieżowych, później naczelnik miasta Grodniki)

Hania (2007) (matka Wojtka)

Futro (2007) (Halina)

Joanna (2010) (Matka Joanny)

Regina () (Irena Popiel)

Odwróceni () (Helena)

Korona królów ()

d42b8rd

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d42b8rd
d42b8rd
d42b8rd