Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Halina Łabonarska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Człowiek z żelaza (1981)

ESD (1987) (mama Idy)

Aktorzy prowincjonalni (1978) (Anka)

Podróż do Arabii (1979) (Anna Rościszewska)

Smoleńsk (2015)

Trochę wielkiej miłości (1976) (Bohaterka)

Klinika samotnych serc () (Helena Strusiowa)

Avengers 3D (2012)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010)

Kobieta i kobieta (1979) (Barbara Stankiewicz-Kuczera, szefowa produkcji w zakładach odzieżowych, później naczelnik miasta Grodniki)

Hania (2007) (matka Wojtka)

Futro (2007) (Halina)

Joanna (2010) (Matka Joanny)

Regina () (Irena Popiel)

Odwróceni () (Helena)

Korona królów ()

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw