ycipk-1kiril
ycipk-1kiril

Halina Łabonarska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Człowiek z żelaza (1981)

ESD (1987) (mama Idy)

Aktorzy prowincjonalni (1978) (Anka)

Podróż do Arabii (1979) (Anna Rościszewska)

Smoleńsk (2015)

Trochę wielkiej miłości (1976) (Bohaterka)

Klinika samotnych serc () (Helena Strusiowa)

Avengers 3D (2012)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010)

Kobieta i kobieta (1979) (Barbara Stankiewicz-Kuczera, szefowa produkcji w zakładach odzieżowych, później naczelnik miasta Grodniki)

Hania (2007) (matka Wojtka)

Futro (2007) (Halina)

Joanna (2010) (Matka Joanny)

Regina () (Irena Popiel)

Odwróceni () (Helena)

Korona królów ()

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1kiril
ycipk-1kiril
ycipk-1kiril