Trwa ładowanie...
d4n0yii

Janusz Hamerszmit

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Warszawa (2003) (Mąż)

Cześć Tereska (2000) (Policjant przesłuchujący Tereskę)

Dzień Świra (2002)

Sfora - Bez litości (2002) (Strażnik więzienny)

Prymas. Trzy lata z tysiąca (2000)

Królewna (2009)

Sfora (serial) () (Strażnik więzienny)

Wydział zabójstw () (Pogorzelski)

Daleko od noszy () (Matoga)

Pensjonat pod Różą () (Ksiądz katecheta)

Oficer () (Ojciec Darka Dahomeja)

Plebania () (menel)

Teraz albo nigdy! () (Robotnik)

Kryminalni () (Listonosz)

Dom () (Richard Harris)

d4n0yii

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4n0yii
d4n0yii
d4n0yii