Trwa ładowanie...
d1qp9w7

Janusz Hamerszmit

Najnowsze informacje
2.0
(2 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Warszawa (2003) (Mąż)

Cześć Tereska (2000) (Policjant przesłuchujący Tereskę)

Dzień Świra (2002)

Sfora - Bez litości (2002) (Strażnik więzienny)

Prymas. Trzy lata z tysiąca (2000)

Królewna (2009)

Sfora (serial) () (Strażnik więzienny)

Wydział zabójstw () (Pogorzelski)

Daleko od noszy () (Matoga)

Pensjonat pod Różą () (Ksiądz katecheta)

Oficer () (Ojciec Darka Dahomeja)

Plebania () (menel)

Teraz albo nigdy! () (Robotnik)

Kryminalni () (Listonosz)

Dom () (Richard Harris)

d1qp9w7

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1qp9w7
d1qp9w7
d1qp9w7