Trwa ładowanie...
di2vqos
di2vqos

Kad Merad

Najnowsze informacje
3.9
(7 głosów)
Oceń:
di2vqos
Miejsce urodzenia:

Sidi Bel Abbes, Algieria

Scenarzysta:
Filmografia:

22 kule (2010) (Tony Zacchia)

Wariaci z Karaibów (2003) (Richard Bullit)

Pan od muzyki (2004) (Chabert)

Wakacje Mikołajka (2014) (Tata Mikołajka)

Przychodzi facet do lekarza (2014) (Dr. Dimitri Zvenka)

Jeszcze dalej niż Północ (2008) (Philippe Abrams)

Mikołajek (2009) (Tata Mikołajka)

Lucky Luke (2004) (meksykański więzień)

Zdjęcie
di2vqos
di2vqos
di2vqos
di2vqos