Trwa ładowanie...
d10s60x

Kad Merad

Najnowsze informacje
3.9
(7 głosów)
Oceń:
d10s60x
Miejsce urodzenia:

Sidi Bel Abbes, Algieria

Scenarzysta:
Filmografia:

22 kule (2010) (Tony Zacchia)

Wariaci z Karaibów (2003) (Richard Bullit)

Pan od muzyki (2004) (Chabert)

Wakacje Mikołajka (2014) (Tata Mikołajka)

Przychodzi facet do lekarza (2014) (Dr. Dimitri Zvenka)

Jeszcze dalej niż Północ (2008) (Philippe Abrams)

Mikołajek (2009) (Tata Mikołajka)

Lucky Luke (2004) (meksykański więzień)

Zdjęcie
d10s60x
d10s60x
d10s60x
d10s60x