Trwa ładowanie...
dkdlev6

Marek Bargiełowski

Najnowsze informacje
5.0
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Korczak (1990) (Doktor Gepner, członek Judenratu)

Prawo ojca (1999) (Skoczylas)

Tętno (1985) (Lekarz w sanatorium)

Bez grzechu (1987) (redaktor, znajomy Jarka)

Matka swojej matki (1996) (Dyrektor Barbary)

Dziupla Cezara () (Klient)

Honor dla niezaawansowanych () (Doktor)

Czwarta władza () (Paweł)

Co to konia obchodzi? (1987) (szef konwoju)

Władca Księgi (1994)

Gniazdo (1974) (Czcibór)

Latawiec (1982) (Michał)

Wielka wsypa (1993) (handlarz)

Wiedźmin (serial) () (Velerad)

Mgła (1976) (1976) (Urbański)

Rajska jabłoń (1985) (Obrońca Amelki)

Doktor Murek (1979) (Piekutowski)

Piłkarski poker (1988) (Prezes Kokonu)

dkdlev6

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dkdlev6
dkdlev6
dkdlev6