ycipk-1ublyk
ycipk-1ublyk

Marek Bargiełowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Korczak (1990) (Doktor Gepner, członek Judenratu)

Prawo ojca (1999) (Skoczylas)

Tętno (1985) (Lekarz w sanatorium)

Bez grzechu (1987) (redaktor, znajomy Jarka)

Matka swojej matki (1996) (Dyrektor Barbary)

Dziupla Cezara () (Klient)

Honor dla niezaawansowanych () (Doktor)

Czwarta władza () (Paweł)

Co to konia obchodzi? (1987) (szef konwoju)

Władca Księgi (1994)

Gniazdo (1974) (Czcibór)

Latawiec (1982) (Michał)

Wielka wsypa (1993) (handlarz)

Wiedźmin (serial) () (Velerad)

Mgła (1976) (1976) (Urbański)

Rajska jabłoń (1985) (Obrońca Amelki)

Doktor Murek (1979) (Piekutowski)

Piłkarski poker (1988) (Prezes Kokonu)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1ublyk
ycipk-1ublyk
ycipk-1ublyk