ycipk-2macdj
ycipk-2macdj

Mieczysław Gajda - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Wraki (1956) (1956) (Członek załogi statku)

Spotkania (1957) (Jacek)

Awantura o Basię (1959) (aktor Szot)

Wspólny pokój (1959) (Salis)

Podróże Pana Kleksa (1985) (Abeta)

Noc Walpurgi (2015) (portier)

Wyspa Niedźwiedzi () (doktor Lękus)

Denver, ostatni dinozaur () (Denver)

Super Baloo () (Doktor Zibaldo)

Rycerze i rabusie ()

Smerfy () (Ważniak)

20 lat później (1993)

Słońce wschodzi raz na dzień (1967) (Wala)

Paryż - Warszawa bez wizy (1967)

Nikodem Dyzma (1956)

Godziny nadziei (1955)

Bohater roku (1986) (siebie)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2macdj
ycipk-2macdj
ycipk-2macdj