Trwa ładowanie...
dufc6xx
dufc6xx

Mieczysław Voit

Najnowsze informacje
4.0
(6 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Kalisz

Filmografia:

Wesele (1972) (1972) (Żyd, ojciec Racheli)

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Sieniawski)

Zerwany most (1962) (Prowidnyk)

Przerwany lot (1964) (Sokół, mąż Urszuli)

Samotność we dwoje (1968) (pastor Hubina)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Czech)

Bolesław Śmiały (1971) (Otton z Tyńca)

Stanisław i Anna (1985) (Ojciec Anny i Stanisława)

Śnić we śnie (1979) (Władysław)

Polonia Restituta (serial) () (Siergiej Sazonow)

Droga na Zachód (1961) (Niemiec napadający na pociąg)

Dziewczyna z Mazur () (on sam)

Zielona miłość () (Doktor Budny)

Czerwone ciernie (1976) (Legart)

Szarada (1977) (Piotr)

Mniejszy szuka Dużego (1975) (Markuszewski)

Sanatorium Pod Klepsydrą (1973) (konduktor)

Matka Joanna od Aniołów (1960) (ksiądz Suryn)

Alchemik (1988) (spowiednik)

Przyłbice i kaptury (1985) (Brat Albert)

Noce i dnie (1975) (Ludwik Ceglarski)

Faraon (1966) (kapłan Samentu)

Potop (1974) (Wrzosowicz)

Krzyżacy (1960) (Kuno von Lichtenstein)

Zdjęcie
Zdjęcie
dufc6xx
dufc6xx

dufc6xx
dufc6xx
dufc6xx