Trwa ładowanie...
d3kxlvo

Mieczysław Voit

Najnowsze informacje
4.0
(6 głosów)
Oceń:
d3kxlvo
Miejsce urodzenia:

Kalisz

Filmografia:

Wesele (1972) (1972) (Żyd, ojciec Racheli)

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Sieniawski)

Zerwany most (1962) (Prowidnyk)

Przerwany lot (1964) (Sokół, mąż Urszuli)

Samotność we dwoje (1968) (pastor Hubina)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Czech)

Bolesław Śmiały (1971) (Otton z Tyńca)

Stanisław i Anna (1985) (Ojciec Anny i Stanisława)

Śnić we śnie (1979) (Władysław)

Polonia Restituta (serial) () (Siergiej Sazonow)

Droga na Zachód (1961) (Niemiec napadający na pociąg)

Dziewczyna z Mazur () (on sam)

Zielona miłość () (Doktor Budny)

Czerwone ciernie (1976) (Legart)

Szarada (1977) (Piotr)

Mniejszy szuka Dużego (1975) (Markuszewski)

Sanatorium Pod Klepsydrą (1973) (konduktor)

Matka Joanna od Aniołów (1960) (ksiądz Suryn)

Alchemik (1988) (spowiednik)

Przyłbice i kaptury (1985) (Brat Albert)

Noce i dnie (1975) (Ludwik Ceglarski)

Faraon (1966) (kapłan Samentu)

Potop (1974) (Wrzosowicz)

Krzyżacy (1960) (Kuno von Lichtenstein)

Zdjęcie
d3kxlvo
d3kxlvo
d3kxlvo
d3kxlvo