ycipk-41wnv0
ycipk-41wnv0

Ryszard Radwański - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Scenarzysta:

Na Wspólnej ()

Filmografia:

W biały dzień (1980) (Student zabity na stacji)

Powrót do Polski (1988) (Dziennikarz)

Ucieczka z kina Wolność (1990) (Członek grupy oficjeli na sali kina Wolność)

Trójkąt Bermudzki (1987) (Porucznik MO)

Pierwszy milion (2000)

Kuchnia polska (film) (1991) (Tajniak)

Historie miłosne (1997) (Strażnik w więzieniu)

Sam pośród swoich (1985) (Kierowca willisa)

Cynga (1991)

Biały smok (1986) (Policjant)

Lista Schindlera (1993) (Tadeusz Pankiewicz)

Wściekły (1979) (Kolega Ewy)

Sukces (2003) (2003) (Biznesmen)

Marszałek Piłsudski (2001) (Lekarz)

Prywatne śledztwo (1986) (Kierowca samochodu)

Bal na dworcu w Koluszkach (1989)

W zawieszeniu (1986) (Tajniak)

Molly () (Konduktor)

Biłek (1981) (Wojtek)

Czarnobyl. Cztery Dni W Kwietniu (2011) (Wicepremier)

Pierwszy milion (serial) () (Policjant aresztujący Kurtza)

Penelopy (1988)

Szkatułka z Hongkongu (1983) (Ochroniarz w restauracji)

Ludzie wśród ludzi ()

Ojciec Mateusz () (Józef Burzyński)

Powinowactwo (1984) (Lektor języka angielskiego)

Ognisty anioł (1985) (Młodzieniec)

Egzamin z życia () (Szef gangu)

Faceci do wzięcia () (narrator)

Na Wspólnej ()

Pensjonat pod Różą () (Zbigniew Kaziński)

Plebania () (Kalina)

Zabić na końcu (1990)

Skarga (1991)

Remis (1984)

Jeniec Europy (1989) (Lokaj)

1968. Szczęśliwego Nowego Roku (1992) (Tajniak)

Ekstradycja () (Wąsik)

Trick (2010) (Walczyk)

Trzy stopy nad ziemią (1984) (Górnik)

Skutki noszenia kapelusza w maju (1993) (Amerykanin w klubie)

Ekipa () (Andrzej Mochancki)

Jan Paweł II (2005) (Władysław Gomułka)

Kryminalni () (Oficer dyżurny)

Dom () (Pracownik Radiokomitetu)

Urodziny Kaja (1990) (Kelner)

Elegia (1979) (Żołnierz)

Ostatni prom (1989) (SB-ek)

Crimen (1988) (Lisowczyk)

Wielki bieg (1981) (Zawodnik)

Cienie (1987) (Urzędnik w urzędzie repatriacyjnym)

Synteza (1983) (Roboty)

Przyłbice i kaptury (1985)

Tylko strach (1993) (Tadeusz)

Sezon na bażanty (1985) (Mężczyzna na zabawie)

Wielki szu (1982) (Kelner w motelu)

Wolny strzelec (1981) (1981)

Baryton (1984)

Gry uliczne (1996) (Specjalista MSW)

Pogoda na jutro (2003) (Lekarz w izbie wytrzeźwień)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-41wnv0
ycipk-41wnv0
ycipk-41wnv0