Trwa ładowanie...
d3s3lrd

Talulah Riley

Najnowsze informacje
5.0
(2 głosy)
Oceń:
d3s3lrd
Miejsce urodzenia:

Hertfordshire,Anglia, Wielka Brytania

Filmografia:

Sekrety i grzeszki (2011) (Hostessa przy samochodzie koncepcyjnym)

Liability, The (2012) (Dziewczyna)

Summer House, The (2009) (Jane)

Incepcja (2010) (Blondynka)

Doctor Who () (Miss Evangelista)

Radio na fali (2009) (Marianne)

Dziewczyny z St Trinian (2007) (Annabelle Fritton)

Duma i uprzedzenie (2005) (Mary Bennet)

Katyń - Ostatni świadek (2018) ( Jeanette Mitchell )

d3s3lrd
d3s3lrd
d3s3lrd
d3s3lrd