Trwa ładowanie...
d27w198
d27w198

William Hill - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Depresja gangstera (1999) (Agent Provano)

Adwokat diabła (1997) (Feeney)

Drobne cwaniaczki (2000) (Potter Party Guest)

Striptiz (1996)

Trinity (1998) (McTeague)

Pod presją / The Juror (1996) (1996) (Walkins)

Ludzie których znam (2003) (Paparazzi)

Stan oblężenia (1998) (INS Uniform)

Wspaniała Susann (2000)

Queens Supreme (2003)

Jak stracić chłopaka w 10 dni (2003) (ochroniarz u DeLauerów)

Big Apple (2001) (ochroniarz w hotelu)

Rok pod psem (2009) (Ernie)

Ulice Nowego Jorku () (Millis)

Żona idealna () (Bailiff Pete Harbour)

Gran Torino (2008) (Tim Kennedy)

Fringe: Na granicy światów () (oficer Marty Pitts)

Brygada ratunkowa () (gliniarz)

Prawo i porządek: Sekcja specjalna () (Allen Cooper / Landlord)

Damages: Układy () (Groundskeeper)

Wołanie o pomoc () (Ojciec Dan)

Znudzony na śmierć () (detektyw)

Zakazane imperium () (Ward Boss O'Neill)

Porwany () (Explosives Inspector)

Cadillac Records (2008) (policjant)

Ghostwriter (1992) (Raynard Wilcox)

Associate, The (1996) (Detektyw Templeton)

Peacemaker (1997) (Agent)

Sunshine Boys, The (1995) (Hal Jenks)

Impostors, The (1998) (Bernardo w Hamlet)

Religion, Inc. (1989) (Lucas)

Earthly Possessions (1999) (ochroniarz w banku)

Wilk / Wolf (1994) (1994) (Party Guest)

Życie i cała reszta (2003) (psychiatra)

Zdjęcie
Podziel się
d27w198
d27w198
d27w198