Trwa ładowanie...
d2mp1k8
d2mp1k8

William Shatner

Najnowsze informacje
4.8
(13 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Montreal, Kanada

Reżyser:
Scenarzysta:
Filmografia:

Kid, The (2001) (profesor)

Bastard, The (1978) (Paul Revere)

F.B.I., The (1965) (Arthur Majors)

Big Valley, The (1965) (Brett Skyler)

Star Trek V: Ostateczna granica (1989)

How the West Was Won (1978) (Capt. Harriso)

Impulse (1974) (Matt Stone)

77 Sunset Strip (1958) (Paul De Vinger)

Riel (1979) (The Barker)

American Psycho 2 (2002) (Profesor Robert 'Bobby' Starkman)

Little Women (1978) (Prof. Friedrich Bhaer)

Miss Agent (2000)

Osmosis Jones (2001)

Alcoa Premiere (1961) (Dr. William Grant)

Star Trek VII: Pokolenia (1994)

Showtime (2002)

Police Story (1973) (Sierżant Bill Keitlinger)

Omnibus (1992) (poslaniec)

Star Trek IV: Powrót na Ziemię (1986) (James T. Kirk)

Babysitter, The (1980) (Dr. Jeff Benedict)

Star Trek 6: Wojna o pokój (1991)

Owen Marshall: Counselor at Law (1971) (Gary / Dave Blankenship)

Zabawy z piłką (2004) (Dodgeball Chancellor)

Rozpalić Cleveland () (Sally)

Rodzinka nie z tej ziemi (2013) (generał Shanker)

Shit my Dad says () (Dr. Edison Milford Goodson III / Ed)

Świry () (Frank O'Hara)

Nowe gliny () (Henry McLeod)

Herkules () (Jason)

Star Trek () (kapitan Kirk)

Dżungla (2006) (Kazar)

Aleksander Wielki (1980) (Alexander)

Visiting Hours (1982) (Gary Baylor)

Ocalony (2000) (Lt. Col. Josef Gronke)

Pioneer Woman (1973) (John Sergeant)

Goodyear Television Playhouse (1951)

Naked City (1958) (Maung Tun / Roger Barmer)

Perversions of Science (1997)

Dr. Kildare (1961) (Dr. Carl Noyes / Toby Cunningham, M.D.)

Fanboys (2009) (William Shatner)

Columbo () (Fielding Chase / Detective Lucerne / Ward Fowler)

Orły z Bostonu () (Denny Crane)

Strefa mroku () (Bob Wilson / Don Carter)

Skok przez płot (2006) (Ozzie)

Miss Agent 2: Uzbrojona i urocza (2005) (Stan Fields)

A Twist in the Tale (TV) (1999) (narrator)

Land of the Free (1997) (Aidan Carvell)

Star Trek III: W poszukiwaniu Spocka (1984) (James T. Kirk)

Star Trek II: Gniew Khana (1982) (James T. Kirk)

Prawda przeciw prawdzie (1964)

Amy Prentiss (1974) (Bill Parkins)

Gunsmoke (1955) (Fred Bateman)

Route 66 (1960) (Menemsha Faxon)

Insight (1960) (Mike Burnett)

T.J. Hooker (1982)

Family of Strangers, A (1980) (Earl)

Bracia Karamazow (1958) (Alexi Karamazov)

Wszystkiego najlepszego, Bugs! - 50 Lat (1990) (Siebie)

Star Trek: The Motion Picture (1979) (Admirał James T. Kirk)

Polowanie na prezydenta (1980) (Jerry O'Connor)

Alfred Hitchcock Presents (1955) (John Crane / Jim Whitely)

Eek! the Cat (1992) (Star Commander Berzerk / Święty Mikołaj)

Thriller (1960) (Paul Graves / Gil Thrasher)

SeaQuest DSV (1993) (Milos Tezlof)

Wyrok w Norymberdze (1961) (kapitan Harrison Byers)

Devil`s Rain, The (1975) (Mark Preston)

Tenth Level, The (1976) (Prof. Stephen Turner)

Loaded Weapon 1 (1993) (Generał Curtis Mortars)

Spokojnie to tylko awaria! (1982) (Murdock)

(Ozzie, opos, Marek Obertyn )

Zdjęcie
d2mp1k8
d2mp1k8
d2mp1k8
d2mp1k8