Trwa ładowanie...
dstc42f

Andrzej Szenajch

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
dstc42f
Filmografia:

Warszawa (2003) (powstaniec)

Dotknięci (1988) (Pacjent szpitala psychiatrycznego)

Republika nadziei (1986) (Józef, służący Kroguleckich)

Kontrakt (1980) (Pan Andrzej)

Wiedźmin (2001) (Druid)

Chopin - Pragnienie miłości (2002) (sędzia)

Pianista (2002)

Prymas. Trzy lata z tysiąca (2000)

Skradziona kolekcja (1979) (milicjant drogówki)

Kamienie na szaniec (2014) (emerytowany chorąży)

Anna Karenina () (Lokaj w klubie)

Na plebanii w Wyszkowie 1920 (1999) (Stanisław Koszutski)

Polonia Restituta (serial) () (Zdzisław Lubomirski)

Sceny nocne (1989)

Lisowczycy (1993) (Wachmistrz)

Aryjska para (2004) (Max, członek rodziny Krauzenberga)

Janosik (serial) () (Oficer)

Tulipan () (Taksówkarz Henio)

Ojciec Mateusz () (Franciszek Szulta)

Cudzoziemka (1986) (profesor Auer, nauczyciel Róży w Petersburgu)

Wiedźmin (serial) () (Druid)

Rajska jabłoń (1985) (Uczestnik odczytu Piędzickiej)

Przyłbice i kaptury (1985) (Włodko)

Ostatni rozdział (1997) (Schnitzer)

Dama kameliowa (1995) (Komornik)

Blisko, coraz bliżej (1986) (dyrektor gimnazjum)

Eter (2018) (Przełożony kasjera)

Zdjęcie
dstc42f
dstc42f
dstc42f
dstc42f