Trwa ładowanie...
d1yn5jm
d1yn5jm

Chi McBride - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Chicago, Illinois, USA

Filmografia:

Tajniak (2002)

Na tropie zła (2002)

Płatne w całości (2002) (Pip)

Zemsta frajerów - następne pokolenie (1992) (Malcolm Pennington III)

60 sekund (2000) (Donny Astricky)

Dzieciak (2000)

Terminal (2004) (Joe Mulroy)

Kod Merkury (1998) (Agent FBI Thomas Jordan)

Ja, robot (2004) (porucznik John Bergin)

Mega Spider-Man () (Nick Fury)

Drzewo genealogiczne (2011) (Simon)

Człowiek Cel () (Winston)

Suits: W garniturach () (Prokurator okręgowy Wolf)

Draft Day (2014) (Walt Gordon)

Siostra Hawthorne () (Garland Bryce)

Bracia Salomon (2007) (James)

Annapolis (2006) (McNally)

Roll Bounce (2005) (Curtis)

Boston Public () (dyrektor Steven Harper)

Kelnerzy (2005) (Biskup)

Magicy (2000) (2000) (Tom)

Pushing Daisies: Gdzie pachną stokrotki () (detektyw Emerson)

Dr House () (Edward Vogler)

Fałszywy Senator (1992) (Homer)

Gangster (1997) (Illinois Gordon)

Przerażacze (1996) (Cyrus)

Zdjęcie
Podziel się

Aktor amerykański - jeden z najstarszych debiutantów na tym rynku - pierwszy pojawił się przed kamerą w wieku lat 30...

Polskim widzom najbardziej znany jest z roli zaangażowanego, ale i czasami cynicznego dyrektora szkoły publicznej z serialu "Boston Public".

Jego imię wymawia się jak "szaj".

d1yn5jm
d1yn5jm
d1yn5jm