Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

John Milius - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

10.04.1944

Miejsce urodzenia

St. Louis, USA

Reżyser
Scenarzysta
Filmografia

Czas Apokalipsy (1979) (pułkownik Kurtz)

Conan Barbarzyńca (1982) (sprzedawca w Starożytnym Mieście)

Geronimo (1993) (Brig. Gen. George Crook)

Brudny Harry (1971) (Harry Callahan)

Siła magnum (1973) (Harry Calahan)

Strefa mroku ()

Crazy Mama (1975) (policjant)

Deadhead Miles (1972) (2nd State Trooper)

Wind and the Lion, The (1975) (The One-Armed Military Advisor)

Lot / Flight of the Intruder (1991) (1991) (CDR Frank Dooke Camparelli)

Czas Apokalipsy. Powrót (2001) (pułkownik Walter E. Kurtz)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw