Trwa ładowanie...
d8yr05c
d8yr05c

John Milius

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

St. Louis, USA

Reżyser:
Scenarzysta:
Filmografia:

Czas Apokalipsy (1979) (pułkownik Kurtz)

Conan Barbarzyńca (1982) (sprzedawca w Starożytnym Mieście)

Geronimo (1993) (Brig. Gen. George Crook)

Brudny Harry (1971) (Harry Callahan)

Siła magnum (1973) (Harry Calahan)

Strefa mroku ()

Crazy Mama (1975) (policjant)

Deadhead Miles (1972) (2nd State Trooper)

Wind and the Lion, The (1975) (The One-Armed Military Advisor)

Lot / Flight of the Intruder (1991) (1991) (CDR Frank Dooke Camparelli)

Czas Apokalipsy. Powrót (2001) (pułkownik Walter E. Kurtz)

Zdjęcie
Zdjęcie
d8yr05c
d8yr05c

d8yr05c
d8yr05c
d8yr05c