Trwa ładowanie...
d4gq46u

John Milius

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

St. Louis, USA

Reżyser:
Scenarzysta:
Filmografia:

Czas Apokalipsy (1979) (pułkownik Kurtz)

Conan Barbarzyńca (1982) (sprzedawca w Starożytnym Mieście)

Geronimo (1993) (Brig. Gen. George Crook)

Brudny Harry (1971) (Harry Callahan)

Siła magnum (1973) (Harry Calahan)

Strefa mroku ()

Crazy Mama (1975) (policjant)

Deadhead Miles (1972) (2nd State Trooper)

Wind and the Lion, The (1975) (The One-Armed Military Advisor)

Lot / Flight of the Intruder (1991) (1991) (CDR Frank Dooke Camparelli)

Czas Apokalipsy. Powrót (2001) (pułkownik Walter E. Kurtz)

d4gq46u

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4gq46u
d4gq46u
d4gq46u