Trwa ładowanie...
d30agl8

John Milius

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

St. Louis, USA

Reżyser:
Scenarzysta:
Filmografia:

Czas Apokalipsy (1979) (pułkownik Kurtz)

Conan Barbarzyńca (1982) (sprzedawca w Starożytnym Mieście)

Geronimo (1993) (Brig. Gen. George Crook)

Brudny Harry (1971) (Harry Callahan)

Siła magnum (1973) (Harry Calahan)

Strefa mroku ()

Crazy Mama (1975) (policjant)

Deadhead Miles (1972) (2nd State Trooper)

Wind and the Lion, The (1975) (The One-Armed Military Advisor)

Lot / Flight of the Intruder (1991) (1991) (CDR Frank Dooke Camparelli)

Czas Apokalipsy. Powrót (2001) (pułkownik Walter E. Kurtz)

d30agl8
d30agl8
d30agl8
d30agl8
d30agl8