Trwa ładowanie...
dt79fj8

Michał Znicz

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Cud nad Wisłą (1921)

Dwie Joasie (1935) (Hilary Cicherkiewicz, pracownik kancelarii mecenasa Rostalskiego)

Jadzia (1936) (Królik, dyrektor firmy Oksza)

Pani minister tańczy (1937) (lider opozycyjnego stronnictwa)

Zapomniana melodia (1938) (Profesor Frankiewicz)

Parada Warszawy (1937)

Druga młodość (1938) (lokaj Klaudiusz)

Robert i Bertrand (1938) (baron Dobkiewicz)

Niedorajda (1937) (Rowek)

Dodek na froncie (1936) (porucznik Duszkin)

dt79fj8

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
dt79fj8
dt79fj8
dt79fj8