Trwa ładowanie...
d3516xl
d3516xl

Michał Znicz

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Cud nad Wisłą (1921)

Dwie Joasie (1935) (Hilary Cicherkiewicz, pracownik kancelarii mecenasa Rostalskiego)

Jadzia (1936) (Królik, dyrektor firmy Oksza)

Pani minister tańczy (1937) (lider opozycyjnego stronnictwa)

Zapomniana melodia (1938) (Profesor Frankiewicz)

Parada Warszawy (1937)

Druga młodość (1938) (lokaj Klaudiusz)

Robert i Bertrand (1938) (baron Dobkiewicz)

Niedorajda (1937) (Rowek)

Dodek na froncie (1936) (porucznik Duszkin)

Zdjęcie
Zdjęcie
d3516xl
d3516xl

d3516xl
d3516xl
d3516xl