Trwa ładowanie...
d3zm0ge
d3zm0ge

Michał Znicz

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
d3zm0ge
Filmografia:

Cud nad Wisłą (1921)

Dwie Joasie (1935) (Hilary Cicherkiewicz, pracownik kancelarii mecenasa Rostalskiego)

Jadzia (1936) (Królik, dyrektor firmy Oksza)

Pani minister tańczy (1937) (lider opozycyjnego stronnictwa)

Zapomniana melodia (1938) (Profesor Frankiewicz)

Parada Warszawy (1937)

Druga młodość (1938) (lokaj Klaudiusz)

Robert i Bertrand (1938) (baron Dobkiewicz)

Niedorajda (1937) (Rowek)

Dodek na froncie (1936) (porucznik Duszkin)

Zdjęcie
d3zm0ge
d3zm0ge
d3zm0ge
d3zm0ge