Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Michał Znicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data śmierci

24.12.1943

Filmografia

Cud nad Wisłą (1921)

Dwie Joasie (1935) (Hilary Cicherkiewicz, pracownik kancelarii mecenasa Rostalskiego)

Jadzia (1936) (Królik, dyrektor firmy Oksza)

Pani minister tańczy (1937) (lider opozycyjnego stronnictwa)

Zapomniana melodia (1938) (Profesor Frankiewicz)

Parada Warszawy (1937)

Druga młodość (1938) (lokaj Klaudiusz)

Robert i Bertrand (1938) (baron Dobkiewicz)

Niedorajda (1937) (Rowek)

Dodek na froncie (1936) (porucznik Duszkin)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw