Trwa ładowanie...
d2qu6m2

Michał Znicz

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Cud nad Wisłą (1921)

Dwie Joasie (1935) (Hilary Cicherkiewicz, pracownik kancelarii mecenasa Rostalskiego)

Jadzia (1936) (Królik, dyrektor firmy Oksza)

Pani minister tańczy (1937) (lider opozycyjnego stronnictwa)

Zapomniana melodia (1938) (Profesor Frankiewicz)

Parada Warszawy (1937)

Druga młodość (1938) (lokaj Klaudiusz)

Robert i Bertrand (1938) (baron Dobkiewicz)

Niedorajda (1937) (Rowek)

Dodek na froncie (1936) (porucznik Duszkin)

d2qu6m2

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2qu6m2
d2qu6m2
d2qu6m2