ycipk-10261i
ycipk-10261i

Michał Znicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data śmierci

24.12.1943

Filmografia

Cud nad Wisłą (1921)

Dwie Joasie (1935) (Hilary Cicherkiewicz, pracownik kancelarii mecenasa Rostalskiego)

Jadzia (1936) (Królik, dyrektor firmy Oksza)

Pani minister tańczy (1937) (lider opozycyjnego stronnictwa)

Zapomniana melodia (1938) (Profesor Frankiewicz)

Parada Warszawy (1937)

Druga młodość (1938) (lokaj Klaudiusz)

Robert i Bertrand (1938) (baron Dobkiewicz)

Niedorajda (1937) (Rowek)

Dodek na froncie (1936) (porucznik Duszkin)

ycipk-10261i
ycipk-10261i
ycipk-10261i