ycipk-r1c9zi
ycipk-r1c9zi

Zdzisław Mrożewski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Głos z tamtego świata (1962) (profesor Choberski)

Warszawska premiera (1950) (hrabia Alfred)

Głos ma prokurator (1965) (obrońca)

Bolesław Śmiały (1971) (Radosz)

Honor dziecka (1976) (Koszel)

Polonia Restituta (serial) () (Arthur James Balfour)

Śmierć prezydenta (1977) (prezydent Gabriel Narutowicz)

Pożegnania (1958)

Zofia (1976) (Władysław)

Doktor Murek (1979) (mecenas Boczarski)

Noce i dnie (1975) (Leon Woynarowski)

ycipk-r1c9zi
ycipk-r1c9zi
ycipk-r1c9zi