Trwa ładowanie...
ycipk-23u1g7
ycipk-23u1g7

Agnieszka Kowalska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Łódź, Polska

Filmografia:

Człowiek wózków (2000) (lekarka)

Mordziaki (1994)

Czarne słońca (1992) (Zakonnica)

Ostatni dzwonek (1989) (1989) (Agnieszka)

Mój brat niedźwiedź (2003) (Chór)

Marzenia do spełnienia (2001) (Lekarka)

Czwarta władza ()

Sprawa na dziś () (Izabela Czarnolas)

Barwy szczęścia () (Psycholog)

Pensjonat pod Różą () (Wanda)

Oficer () (Członkini komisji lekarskiej)

Kryminalni () (Przyjaciółka Heleny Humelowej)

Dom ()

Ostatni prom (1989) (Renata)

Miasto prywatne (1994) (Prostytutka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-23u1g7
ycipk-23u1g7
ycipk-23u1g7