WP
WP

Agnieszka Kowalska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

26.03.1961

Miejsce urodzenia

Łódź, Polska

Filmografia

Człowiek wózków (2000) (lekarka)

Mordziaki (1994)

Czarne słońca (1992) (Zakonnica)

Ostatni dzwonek (1989) (1989) (Agnieszka)

Mój brat niedźwiedź (2003) (Chór)

Marzenia do spełnienia (2001) (Lekarka)

Czwarta władza ()

Sprawa na dziś () (Izabela Czarnolas)

Barwy szczęścia () (Psycholog)

Pensjonat pod Różą () (Wanda)

Oficer () (Członkini komisji lekarskiej)

Kryminalni () (Przyjaciółka Heleny Humelowej)

Dom ()

Ostatni prom (1989) (Renata)

Miasto prywatne (1994) (Prostytutka)

WP
WP
WP