WP
WP

Antonina Girycz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Mulan (1998) (swatka)

Rozmowy kontrolowane (1991) (żona Jarząbka)

Merida waleczna (2012) (Wiedźma)

Atlantyda: Zaginiony ląd (2001) (pani Packard)

Republika nadziei (1986) (pani Irma, właścicielka hotelu Pod)

Panna z mokrą głową (1994) (Właścicielka sklepu w Zakopanem)

Mistrz tańca (1968)

Wakacje Mikołajka (2014) (Mamuś)

Mulan 2 (2004)

Reguły gry ()

Lustro (1986) (Żona Pankowa)

Samoloty 2 (2014) (Władzia)

Panna z mokrą głową (serial) () (Właścicielka sklepu w Zakopanem)

Dziewczyna z Mazur () (Matka Marty)

Atlantyda: Powrót Milo (2003) (pani Pakard (polski))

Jak ukraść księżyc (2010) (Matka Gru)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010)

Lucky Luke (2004) (mama Dalton)

Mniejsze niebo (1980) (Kobieta na przyjęciu)

Beethoven (1992) (Devonia)

Misja Yeti (2018) ( Pani Martineu (polski dubbing) )

WP
WP
WP