ycipk-265ksg
ycipk-265ksg

Bruce McGill - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Fair Game (2010) (Jim Pavitt)

Nazywał się Bagger Vance (2000)

Mroczna dzielnica (2001) (Frank Daniels)

As Summers Die (1986) (V.D. Skinner)

Suma wszystkich strachów (2002)

Gorączka wyborcza (2000) (Senator Mitchell Morris)

Informator (1999)

Płytki facet (2001)

Legalna blondynka 2 (2003) (Stanford Marks)

Cristiada (2012) (Prezydent Calvin Coolidge)

Na krawędzi / Cliffhanger (1993) (1993) (drugi z Agentów Ministerstw Skarbu)

Zakładnik / Collateral (2004) (2004)

Elizabethtown (2005)

Ręka (1981) (Brian Ferguson)

Naciągacze (2003) (Frechette)

Prawdziwa jazda (2014) (Lt. Brooks)

Razem czy osobno (2011) (Doktor Thomas Abner)

Partnerki () (Detektw Vince Korsak)

Cleveland Show, The () (Lloyd Waterman)

Nocny pościg (2015) (Pat Mullen)

Good Life, The (2007) (Frank Jones)

Lincoln (2012) (2012) (Edwin Stanton)

Prawo zemsty (2009) (Jonas Cantrell)

Decydujący głos () (Mac Stipanovich)

W. (2008) (George Tenet)

Obsesja (2009) (Joe Gage)

Świadek bez pamięci (2007) (Robert Pratt)

Kontrola lotów (1998) (T.C. Bryant)

8 część prawdy (2008) (Phil McCullough)

Człowiek ringu (2005) (Jimmy Johnston)

Świerszcze w trawie (1997) (Nash)

Ostatni skaut (1991) (Mike Matthews)

Na żywo z Bagdadu (2002) (Peter Arnett)

Ława przysięgłych (2003) (sędzia Harkin)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-265ksg
ycipk-265ksg
ycipk-265ksg