ycipk-126gji
ycipk-126gji

Ewa Bułhak - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Pan Tadeusz (1999) (Panna Podkomorzanka)

Wałęsa. Człowiek z nadziei (2013) (Celniczka)

Dwa księżyce (1993) (Kasia)

Kroniki domowe (1997) (Maślanka)

Drogówka (2013) (Bożena)

Dzień kobiet (2011) (Ania)

Muminki w pogoni za kometą (2010) (Mama Muminka)

Darmozjad polski (1997) (Monika)

Wielka szóstka (2014) (Ciocia Cass)

Boża podszewka II () (Beba)

Klinika samotnych serc () (Ewa Majdan)

Taniec rządzi () (Georgia, mama CeCe)

Gosia i Małgosia () (Gosia)

Jak się pozbyć cellulitu? (2011) (Baniowa)

Usta Usta () (Marianna)

Blondynka () (Patrycja Zioło)

Ojciec Mateusz () (Barbara Nocul)

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian (2008) (Królowa Pretensjonata)

Przybyli ułani (2005) (Hanka)

Władca Księgi (1994) (Wykonanie piosenki)

Magiczne drzewo (2009) (Ewa Korcz)

Czas honoru () (Danuta)

39 i pół () (Basia)

Regina () (Imelda)

Hela w opałach () (Anita Manicka)

Magda M. () (Alicja Zander)

Kryminalni () (Adwokatka Dodiego)

Torowisko (1999) (Żona właściciela sex shopu)

Zaklęta (1997) (Paulina)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-126gji
ycipk-126gji
ycipk-126gji