Trwa ładowanie...
d9nog74

Ewa Kamas

Najnowsze informacje
2.5
(2 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Oborniki Wielkopolskie, Polska

Filmografia:

Obcy musi fruwać (1993)

Kardiogram (1971) (Pielęgniarka)

Szkoda twoich łez (1983)

Leśne Doły (2008) (Maria)

Cudowne miejsce (1994) (Kusidełka)

Pograbek (1992) (Kaczubowa)

Strachy ()

Pierwsza miłość () (Pasażerka autobusu)

Życie jak poker (1998) (Matka chłopca który zmarł podczas operacji Szymona)

Amnestia (1981) (Pułkownikowa)

Metodrama (1971) (Urzędniczka wypłacająca pensję Jackowi)

d9nog74
d9nog74
d9nog74
d9nog74
d9nog74