Trwa ładowanie...
d38guq5
d38guq5

Ewa Kamas

Najnowsze informacje
2.5
(2 głosy)
Oceń:
d38guq5
Miejsce urodzenia:

Oborniki Wielkopolskie, Polska

Filmografia:

Obcy musi fruwać (1993)

Kardiogram (1971) (Pielęgniarka)

Szkoda twoich łez (1983)

Leśne Doły (2008) (Maria)

Cudowne miejsce (1994) (Kusidełka)

Pograbek (1992) (Kaczubowa)

Strachy ()

Pierwsza miłość () (Pasażerka autobusu)

Życie jak poker (1998) (Matka chłopca który zmarł podczas operacji Szymona)

Amnestia (1981) (Pułkownikowa)

Metodrama (1971) (Urzędniczka wypłacająca pensję Jackowi)

Zdjęcie
d38guq5
d38guq5
d38guq5
d38guq5