Trwa ładowanie...
dvt5p52
dvt5p52

Ewa Kamas

Najnowsze informacje
2.5
(2 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Oborniki Wielkopolskie, Polska

Filmografia:

Obcy musi fruwać (1993)

Kardiogram (1971) (Pielęgniarka)

Szkoda twoich łez (1983)

Leśne Doły (2008) (Maria)

Cudowne miejsce (1994) (Kusidełka)

Pograbek (1992) (Kaczubowa)

Strachy ()

Pierwsza miłość () (Pasażerka autobusu)

Życie jak poker (1998) (Matka chłopca który zmarł podczas operacji Szymona)

Amnestia (1981) (Pułkownikowa)

Metodrama (1971) (Urzędniczka wypłacająca pensję Jackowi)

Zdjęcie
Zdjęcie
dvt5p52
dvt5p52

dvt5p52
dvt5p52
dvt5p52